Nieuwe voorwaarden Erkende Verhuizers

De Organisatie Erkende Verhuizers (OEV) heeft nieuwe Algemene Voorwaarden geïntroduceerd.

woensdag 22 april 2015

De Organisatie Erkende Verhuizers (OEV) heeft nieuwe Algemene Voorwaarden geïntroduceerd. De wijzigingen binnen de algemene voorwaarden voor verhuizingen en opslag (AVVV 2015 en AVBV 2015) veranderen niets aan de verzekeringsdekking bij TVM verzekeringen.

Door de toenemende vraag naar aanvullende diensten is het fenomeen Handyman ontstaan. Voorbeelden van Handymandiensten: aanbrengen van gordijnrails en gordijnen, aankoppelen van wasmachines, ophangen van schilderijen etc.  

De OEV heeft hiervoor de Algemene Voorwaarden voor Handyman Diensten (AVHD 2015) ontwikkeld. Door deze nieuwe voorwaarden ontstaan nieuwe aansprakelijkheden.

Handymanservices bij TVM

De aansprakelijkheden binnen de Handyman diensten zijn verzekerd onder de Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven en onder de All-In Verhuizerspolis met dekking Logistieke Verhuisdienstenaansprakelijkheid van TVM verzekeringen. Deze dekkingen gelden ongeacht of de opdrachtgever een consument of een bedrijf is.

Vermelding op polis

De polisvoorwaarden vermelden nog de oude voorwaarden 2006. Bij de behandeling van schade doen wij dit wel op basis van de nieuwe voorwaarden van 2015. Bij de volgende aanpassing van onze polisvoorwaarden worden deze veranderingen meegenomen.

De OEV heeft haar leden geïnformeerd over de wijzigingen die per 1 april 2015 gelden.

Alle relevante informatie staat op www.erkendeverhuizers.nl

Heeft u nog vragen over de gevolgen voor uw TVM verzekeringen?

Neem dan contact op met onze klantenservice:

(0528) 29 22 92klantenservice@tvm.nl