Nieuws & actualiteit

Hieronder vindt u een overzicht van het laatste nieuws en persberichten op het gebied van logistiek, transport, scheepvaart, preventie, verzekeringen en TVM.

kantoor | tvm verzekeringen

TVM playlist voor onderweg

1 mrt 2021
Op speciaal verzoek van TVM heeft Gerard Ekdom, die onlangs al eens een speciale radio-­uit­zending voor medewerkers van TVM verzorgde, een Spotify­ playlist samen­gesteld met favoriete muziek voor onderweg. De muziek is bestemd voor alle beroepschauffeurs en binnenvaart­schippers. We wensen alle luisteraars veel veilige en muzikale kilometers dan wel vaarmijlen.

Informatie Internationaal Certificaat Pleziervaart

1 feb 2021
In de pleziervaart wordt gebruik gemaakt van een Internationaal Certificaat Pleziervaart (ICP). Met het ICP kunt u varen in andere landen, maar sommige landen erkennen het ICP niet. Dit betekent dat u in deze landen niet mag varen met uw pleziervaartuig.

Nieuwe werkwijze bij averij op het water

10 sep 2020
Per 17 augustus 2020 is niet langer de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) het aanspreekpunt voor hulp wanneer bijvoorbeeld uw watervoertuig motorschade heeft of wanneer u aan de grond bent gelopen

Doe de wintercheck!

2 nov 2018
Het vaarseizoen is voor de meesten van u afgelopen. Het is nu belangrijk dat u uw vaartuig winterklaar gaat (laten) maken.

Varen zonder zorgen

2 nov 2018
Wat is er leuker dan varen met familie en vrienden? Maar een ongeluk kan altijd gebeuren.