Nieuws & actualiteit

Hieronder vindt u een overzicht van het laatste nieuws en persberichten op het gebied van logistiek, transport, scheepvaart, preventie, verzekeringen en TVM.

kantoor | tvm verzekeringen

Samenwerken met tussenpersonen geeft energie

7 mrt 2022
Betty werkt sinds 1994 in de pleziervaart verzekeringen en dat bevalt haar goed! "Mijn werk is met name het maken van offertes en de acceptatie daarvan voor particulieren die rechtstreeks verzekeringen. Ook ben ik het aanspreekpunt voor pleziervaart tussenpersonen."
Betty Schippers-van der Meer Acceptant pleziervaart

Genieten op het water en bij de jachthavens

1 mrt 2022
Emmy is specialist pleziervaart bij TVM sinds mei 2018. “Wat ik nu bij TVM doe vind ik erg leuk, er zit emotie bij bootliefhebbers, de meeste mensen zijn heel blij met de aankoop van hun boot. Het is toch een soort tweede huisje waarmee je naar prachtige plekken kan varen. Graag deel ik een paar mooie jachthavens die echt het ontdekken waard zijn voor jong en oud."
Emmy Snijders Acceptant pleziervaart

Voorkom schade door goed en regelmatig onderhoud

24 feb 2022
Arjan is specialist pleziervaart bij TVM verzekeringen. Door jarenlange ervaring is hij zeer kundig en een vraagbaak voor zijn collega’s. "Ik geniet van mijn werk doordat ik klanten kan ondersteunen in het uitvoeren van hun hobby, hun liefhebberij. Onze klanten hebben passie voor hun boot en het varen. Lees hier mijn artikel met onderhoudstips om zorgeloos te kunnen genieten.” 
Arjan Everts Acceptant pleziervaart

Preventie is hét ingrediënt voor onbezorgd genieten

22 feb 2022
Erik Zuidema versterkt vanaf 2020 het team op de afdeling pleziervaart. Booteigenaren kunnen bij Erik terecht met al hun vragen. Hij focust zich vooral op preventie, het belangrijkste ingrediënt voor onbezorgd genieten. Weet jij bijvoorbeeld wat de vaarregels zijn? Wat de verkeersborden op het water betekenen? En hoe je brand en ontploffing voorkomt? Lees hier het verhaal en de tips van Erik.
Erik Zuidema Acceptant pleziervaart

TVM playlist voor onderweg

1 mrt 2021
Op speciaal verzoek van TVM heeft Gerard Ekdom, die onlangs al eens een speciale radio-­uit­zending voor medewerkers van TVM verzorgde, een Spotify­ playlist samen­gesteld met favoriete muziek voor onderweg. De muziek is bestemd voor alle beroepschauffeurs en binnenvaart­schippers. We wensen alle luisteraars veel veilige en muzikale kilometers dan wel vaarmijlen.