Overslaan en naar de inhoud gaan

Zero emissie in de binnenvaart Inzicht in de mogelijkheden en de risico’s

Bent u al bezig met de overgang van fossiele brandstof naar zero emissie? Wat zijn de mogelijkheden en kosten van emissieloos varen? Begint u er nu mee of wacht u nog even? Of bent u al wat verder en moeten uw investeringen goed beschermd en verzekerd zijn? Zero emissie in de binnenvaart verzekert u makkelijk met de Binnenvaart Cascoverzekering. Wij kunnen u helpen bij de overstap naar zero emissie.

Meer weten? Schakel de TVM experts in

U krijgt snel zicht op de mogelijkheden en de risico's
TVM: de expert in zero emissie, transport en verzekeringen
We helpen u de juiste beslissing te nemen

TVM: Expert in zero emissie in de binnenvaart

Zero emissie varen kan op verschillende manieren. Maar wat gaat u kiezen? Lithium batterijen, waterstof, methanol of HVO? Brandstofceltechnologie of een verbrandingsmotor? Wat zijn de voor- en nadelen? TVM is expert in zero emissie in de binnenvaart. We denken met u mee met de overstap naar zero emissie.

Zero emissie: voorkom schade en stil liggen

Zero emissie of emissieloos varen in de binnenvaart heeft gevolgen voor uw bedrijfsvoering. Zeker als u met Lithium batterijen of energiecontainers gaat varen. Of misschien al vaart. Hoe zorgt u ervoor dat u niet stil komt te liggen? En hoe zorgt u ervoor dat u schade aan uw schip voorkomt? Wij hebben voor u in kaart gebracht welke preventieve maatregelen u kunt nemen om schade of stil liggen te voorkomen.

Zijn uw investeringen in zero emissie goed verzekerd?

Met onze Binnenvaart Cascoverzekering zijn uw investeringen voor de energietransitie goed verzekerd. De vergoedingen voor bijvoorbeeld Lithiumbatterijen, elektromotoren en zonnepanelen staan er apart in genoemd. Of verzeker een ruimere vergoeding voor uw bestaande motor om daarmee langer door te kunnen varen.

Wilt u meer weten?

Vraag dan hier een gesprek aan

Met deze verzekering kunt u uw zero emissie- en hybride binnenvaartschip verzekeren. De verzekering zelf is geen duurzaam product. We compenseren bijvoorbeeld niet de uitstoot van het verzekeringsproces.