Overslaan en naar de inhoud gaan

TVM Zero Emissie Events

Kennis, inspiratie en netwerken

Om onze leden zo goed mogelijk voor te bereiden op de energiestransitie organiseren we regelmatig bijeenkomsten waar we de voorlopers op het gebied van zero emissie bij elkaar brengen. Kennis delen, inspiratie opdoen en netwerken met collega's en mede-transporteurs zijn de succesfactoren van deze evenementen. Tijdens de TVM Zero Emissie Events brengen we kennis samen, verbinden en leren met elkaar wat de vervolgstappen zijn in zero emissie. Bekijk hier de terugblikken op de afgelopen events.

zero emissie events

Zero Emissie Event 2024: "Een dag vol oplaadpunten"

Tijdens het Zero Emissie Event op 21 juni 2024 waren er praktische tips over hoe u een veilig laadplein in kunt richten. Hoe u de kWh prijs van uw voertuig en laadplein berekent en wat u moet u doen voor uw CO2 verantwoording. Collega-ondernemers en experts gaven praktische workshops om ondernemers op weg te helpen. Er was mogelijkheid om zelf een proefrit met zero emissie (vracht)wagens maken. En er was een mobiel laadplein beschikbaar. 

 

 

Zero Emissie Event 2023: "Hoe richt ik een laadplein in?"

Tijdens het Zero Emissie Event op 2 juni 2023 waren er boeiende workshops, je kon een eigen laadplein inrichten, een proefrit maken in een e-truck, ondernemers deelden ervaringen en er was nog veel meer te zien, te doen en te leren. Bekijk hier de presentaties en een impressie van de workshops tijdens die dag.

Zero Emissie Event 2022: 'Uw weg naar zero emissie'

10 juni 2022 vond het event: 'Uw weg naar zero emissie' plaats. Een evenement dat TVM organiseerde over het in bedrijf nemen van zero emissie met andere ondernemers, praktische workshops, emissieloze (vracht)wagens en tips om 100% volgeladen over zero emissie de weg op te gaan. Bekijk hier de terugblik met reacties van bezoekers. 

Duurzame Cijfers: Hoe verduurzaamt u uw transportbedrijf?

Marieke Reijnen en Frederik Tavenier van het bedrijf Duurzame cijfers gaven tijdens het zero emissie-event een workshop en vertelden over een gezond verdienmodel, subsidies en financiering van omvormtrajecten. Hoe zorgt u ervoor dat uw transportbedrijf verduurzaamt? Bekijk hier de video