Overslaan en naar de inhoud gaan

Plezier­vaartuigen
verzekering

Lekker varen zonder zorgen, dat is wat u als trotse bootbezitter het liefste doet. Dat kan met de pleziervaartverzekering voor de pleziervaart van TVM! 

Bereken hier uw premie van de pleziervaartverzekering of neem telefonisch contact met ons als u vragen heeft over uw pleziervaartverzekering. 
 

Uitgebreide dekking
Hoge verzekerde bedragen
Snelle schadeafhandeling

Pleziervaartuigenverzekering: zo uitgebreid als u wilt


Met de pleziervaartuigenverzekering bent u standaard verzekerd voor eventuele schade die u toebrengt aan anderen (Wettelijke Aansprakelijkheid) tot een bedrag van € 5.000.000,-. Schade aan uw eigen boot kunt u zo uitgebreid verzekeren als u wilt. De vaartuigenhulpverzekering krijgt u er standaard bij met uitzondering van enkel de aansprakelijkheidsverzekering.
 

Genieten op het water

U wilt tijdens het watersportseizoen lekker genieten. Met de pleziervaartverzekering van TVM gaat u zorgeloos het water op.
TVM verzekeringen staat al jarenlang bekend om zijn betrouwbare en klantgerichte service voor verzekeringen op de weg en op het water. Ook voor de pleziervaartverzekering bent u bij TVM aan het juiste adres.

Voordelen TVM pleziervaartverzekering

Uitgebreide Dekking: Elke boot is uniek. Daarom bieden we een verzekering die zo uitgebreid is als u zelf wilt. Of u nu een zeilboot, speedboot of sloep bezit, wij zorgen ervoor dat uw specifieke behoeften worden gedekt.

Hoge Verzekerde Bedragen: Met een standaard wettelijke aansprakelijkheidsdekking tot €5.000.000,- bent u verzekerd voor schade die u aan anderen toebrengt. Dit biedt een aanzienlijke bescherming tegen onvoorziene gebeurtenissen.

Vaartuigenhulpverzekering: Bij TVM krijgt u standaard een vaartuigenhulpverzekering, u krijgt altijd hulp wanneer u die nodig heeft, zonder extra kosten.

Gunstige No-claimregeling: TVM waardeert veilig varen en beloont dit met een gunstige no-claimregeling. Als u geen schade claimt, kan uw premie aanzienlijk dalen, wat leidt tot meer besparingen op de lange termijn.

Bonusbescherming: Wilt u uw no-claimstatus behouden? We bieden een bonusbeschermingsoptie om uw premie stabiel te houden, zelfs na een claim.

Vrijwillig Eigen Risico: Als u kiest voor een vrijwillig eigen risico, kunt u genieten van een lagere premie. Dit is ideaal voor ervaren schippers die vertrouwen hebben in hun vaarvaardigheden.

Snelle schadeafhandeling: Mocht er iets misgaan, dan kunt u rekenen op de snelle en vakkundige schadeafhandeling. We zorgen ervoor dat u snel weer het water op kunt en we handelen uw claim efficiënt af.

Gemakkelijke Premieberekening: U kunt heel eenvoudig en snel uw premie berekenen in slechts zeven stappen. Na de berekening kunt u de verzekering aanvragen.