Overslaan en naar de inhoud gaan

Binnenvaart

TVM is één van de grootste aanbieders in Nederland voor verzekeringen op binnenvaartgebied. Onze experts staan 24/7 voor u klaar, bieden hulp en regeling van schade in binnen- en buitenland. TVM heeft door betrouwbaarheid en deskundigheid al jaren een vaste plaats in de verzekeringswereld voor vaartuigen.
Om veilig onderweg te gaan hebben we een checklist opgesteld waardoor u het risico op schade onderweg kunt verminderen. Doe voor vertrek de VaarVeiligCheck.

Verzeker uw zero emissie schip bij TVM

Nederland is koploper in duurzaam goederenvervoer over water. Die voorsprong bouwt de sector nog verder uit met elektrisch aangedreven binnenvaartschepen en innovaties op het gebied van waterstof. Onze verzekering voor die schone schepen is er al. Maar de transitie naar vergroening is ook nog een behoorlijke puzzel waarin we samen nog veel ervaring moeten opdoen. 
We helpen u verder en houden zero emissie in de vaart. 
Lees hier over de zero emissie binnenvaartverzekering

 

Doe voor vertrek de VaarVeiligCheck

Veilig varen doet u voor alles en iedereen. Voor wie u tegenkomt en iedereen aan boord. Voor het schip, dat meer dan uw lief is. Voor bruggen en minder schade aan het milieu. En precies daarom is goede reisvoorbereiding zo belangrijk. Spudpalen intrekken, de autokraan aftoppen. Even de diepgang en doorvaarthoogte peilen en gaan. Met de TVM VaarVeiligCheck voorkom je al snel veel schade. Kleine moeite. Groot verschil voor de veiligheid op het water.