Overslaan en naar de inhoud gaan

Eigen Rijder
Pakket

Het TVM Eigen Rijder Pakket is speciaal ontworpen voor zelfstandige transportondernemers zoals u. Met dit pakket krijgt u de benodigde ondersteuning op het moment dat u het nodig heeft. Het mooie is dat dit pakket volledig op maat is gemaakt voor uw specifieke behoeften. In een vrijblijvend gesprek brengen we uw wensen in kaart en ontvangt u een passend voorstel. Aan het einde van dit gesprek weet u precies welke premie het beste past bij uw situatie. Uw pakketkorting kan daarin oplopen tot 10%. Wilt u meer weten over het TVM Eigen Rijder Pakket? Lees verder hieronder.

Maak kennis met het Eigen Rijder Pakket

Uw verzekering moet goed geregeld zijn. Zo goed, dat u zorgeloos en zonder eraan te denken achter het stuur stapt. Een gepersonaliseerd Eigen Rijder Pakket helpt u daarbij. Heeft u hulp nodig? Dan weet u dat u altijd welkom bent bij TVM. 

Vraag hier uw offerte aan

Wat verzekert u met het Eigen Rijder Pakket?

Met het Eigen Rijder Pakket van TVM verzekert u de volgende aspecten:

Vrachtwagen en lading

We snappen goed dat uw vrachtwagen veel voor u betekent. Daar bent u zuinig op. Zodra u met schade langs de weg staat, wilt u zo snel mogelijk een oplossing. Geef uw melding aan ons door en u ontvangt van ons direct een vergoeding. Zo kunt u weer snel de weg op.

Als u met pech langs de weg staat, bent u alsnog verantwoordelijk voor de lading. Als u niet levert, draait u op voor de kosten. Ons schadeteam helpt dagelijks chauffeurs in vergelijkbare situaties, zoals hieronder omschreven.

Bederfelijke lading

Kunt u om wat voor reden dan ook niet verder rijden met een bederfelijke lading achterop? Dan regelen wij zo snel mogelijk vervangend vervoer voor u. Ongeacht of u in het binnen- of buitenland bent.

Beschadigde of gestolen lading

Is de lading beschadigd en niet meer representatief om af te leveren? Wij handelen de schade voor u af en zorgen ervoor dat u geen financieel risico loopt. Dit geldt ook wanneer de landing is gestolen.

Schade aan anderen

Naast het rijden, bent u ook veel goederen aan het laden en lossen. Een ongeluk zit daarbij in een klein hoekje. Ook al let u goed op. Schade bij een ander is zo veroorzaakt. Daar wilt u financieel niet aan onderdoor gaan. Met het Eigen Rijder Pakket van TVM is de financiële schade voor u vergoedt. Zo kunt u met een gerust hart doorwerken.

Stel uw persoonlijke Eigen Rijder Pakket samen

Met het Eigen Rijder Pakket verzekert u zich tegen risico’s die u belangrijk vindt. Dat kunt u zo uitgebreid maken als u wilt. Bij het Eigen Rijder Pakket van TVM geldt: hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe meer korting u ontvangt op de premie. Uw korting kan oplopen tot 10%. Met het Eigen Rijder Pakket kunt u de volgende verzekeringen afsluiten

 

Vraag hier uw offerte aan

De voordelen van TVM

  • Altijd een transportverzekering op maat
  • No-claim kortingen tot 75%
  • Eigen Rijder Pakket korting van 10%
  • 24/7 schade melden
  • Zeer complete dekking
  • Persoonlijk contact

Polisvoorwaarden Eigen Rijder Pakket

In de polisvoorwaarden vindt u het volledige overzicht met wat er wel en niet verzekerd is. Download deze voor uw eigen administratie.

Meestgestelde vragen