Eigen Rijder
Pakket

Speciaal voor u als eigen rijder, omdat we weten dat u wel iets anders te doen heeft. Met het Eigen Rijder Pakket krijgt u hulp wanneer u die nodig heeft en u profiteert van een korting tot wel 10%! Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek. Wij bespreken alle mogelijkheden van het verzekeren van de risico's die voor u belangrijk zijn en rekenen de premie voor u uit. U kunt ook direct een offerte aanvragen

Maak kennis met het Eigen Rijder Pakket

Als u dagelijks op de weg zit, heeft u geen tijd om bezig te zijn met verzekeringen. Maar tijdens het werk loopt u nu eenmaal risico's en het is wel fijn te weten dat u veilig de weg op kunt en hulp krijgt wanneer u dat nodig heeft. Maak kennis met het Eigen Rijder Pakket. Zo gemaakt dat we u snel hulp kunnen bieden wanneer u dat nodig heeft.
 

Offerte aanvragen Eigen Rijder Pakket

Het Eigen Rijder Pakket verzekert:

Vrachtwagen en lading

Alles in uw werk draait om de vrachtwagen. We weten dat u er heel erg zuinig op bent, dus als u schade heeft of langs de weg staat, dan wilt u zo snel mogelijk een oplossing. Bij schade aan de vrachtwagen ontvangt u van ons direct een vergoeding zodat u weer snel de weg op kunt. 
U wilt ook dat uw lading goed aankomt. Want als er iets gebeurt bent u verantwoordelijk en draait u op voor de kosten. Ons schadeteam helpt dagelijks chauffeurs die om wat voor reden dan ook, problemen hebben met hun lading. Bij bederfelijke lading zorgen we voor snel vervangend vervoer. Is het echt beschadigd, dan handelen wij de schade af en zorgen ervoor dat u geen financieel risico loopt. Dit geldt ook wanneer de lading wordt gestolen.

Schade aan anderen

Een groot deel van uw werk bestaat uit het laden en lossen van goederen. Ook al let u heel goed op, er kan altijd iets gebeuren waardoor u schade veroorzaakt bij een ander. De kosten van deze schade vergoeden we, zodat u door kan gaan met uw werk.
Bij het Eigen Rijder Pakket geldt: Hoe meer verzekeringen, hoe meer korting op uw premie. Uw korting kan oplopen tot 10%.

De voordelen van TVM

  • Altijd een transportverzekering op maat
  • No-claim kortingen tot 75%
  • Eigen Rijder Pakket korting van 10%
  • 24/7 schade melden
  • Zeer complete dekking
  • Persoonlijk contact

Polisvoorwaarden Eigen Rijder Pakket

In de polisvoorwaarden vindt u het volledige overzicht met wat er wel en niet verzekerd is. Download deze voor uw eigen administratie.