Overslaan en naar de inhoud gaan

Wat is Bumper?

TVM maakt schade melden nog makkelijker met Bumper. Met Bumper kunnen chauffeurs hun schade makkelijk met hun smartphone melden. De meldingen komen op 1 plek binnen. In een makkelijk overzicht heeft u dan meteen inzicht in alle schades, dus ook schades die onder uw eigen risico vallen. Zelf bepaalt u of u de melding doorstuurt. Bumper helpt om de schades inzichtelijk te maken en geeft tips, inzichten en advies om de schade te verminderen. Omdat schade voorkomen beter is dan repareren.

Bumper: Samen maken we Nederland een stukje veiliger

In Bumper kunt u (als transportondernemer) alle schades registreren, hierdoor krijgt u gemakkelijk inzicht waar de gevaarlijke en risicovolle punten zijn voor uw bedrijf/chauffeurs.

Tips, inzichten en advies

Met Bumper melden chauffeurs hun schade met hun smartphone. Vervolgens ontvangt u de meldingen en bepaalt u zelf of de melding ook wordt doorgestuurd naar de verzekeraar. Door alle schades te registreren kan Bumper u tips, inzichten en advies geven om de schade te verminderen. Bovendien kunt u schade melden in zes verschillende talen waardoor de informatie begrijpelijk is voor zowel u als de chauffeurs. Schade voorkomen is beter dan repareren.

Benieuwd wat Bumper voor u kan betekenen? Neem gerust eens een kijkje en ontdek de voordelen voor u. 

Maak kennis met Bumper

Wat kunt u doen in Bumper?

  • Schade melden

Chauffeurs melden hun schade gemakkelijk via hun telefoon. Door deze efficiënte flow hoeft u niet meer te wachten op schadeformulieren, foto’s of schade locaties. 

  • Bumper Schade 

Bumper geeft duidelijke inzichten in al uw geregistreerde schademeldingen. Verder ontvangt u ook tips en advies om schade te verminderen.

Onder de vloot verstaan we zowel de chauffeurs als uw wagenpark. U kunt uw bestand van kentekens en chauffeurs uploaden. Door de kentekens te koppelen aan TVM Verzekeringen hoeft u mutaties niet meer zelf bij te houden. 

Met Bumper Analyse krijgt u op een overzichtelijk dashboard inzicht in uw schade verloop. Per kenteken ziet u wie, wanneer, welke schade rijdt en wat de kosten zijn. Met dit inzicht kunt u uw chauffeurs coachen zodat nieuwe schades worden voorkomen. Hiermee maken we Nederland nog veiliger!

Meer weten?

Neem contact op met uw accountmanager/adviseur voor meer informatie.

Of neem contact op met het Bumper team via dit contactformulier; 

Contactaanvraag Bumper team

Lees meer over Bumper

  • In 5 vragen meer over Bumper . Thomas van Noort, manager business development, vertelt in vijf vragen meer over Bumper en waarom zou iedereen Bumper aan boord moeten hebben.
  • Bumper biedt ons efficiencyvoordelen . Lees het interview met Erik Nagel en Jaap van Vliet van Transportbedrijf R. Nagel dat nauw betrokken is bij de ontwikkeling van Bumper.
  • TVM en Mendix transformeren schadeproces . Samen met Mendix transformeert TVM het schadeproces voor transportbedrijven met de innovatieve applicatie ‘Bumper’. Wagenparkbeheerders krijgen dankzij de app een duidelijk overzicht van alle schades, die ze als dit nodig is, direct door kunnen zetten naar de verzekeraar. 
  • Bumper introductie . In de TVM Actueel van juli 2020 besteedden we ruimschoots aandacht aan de ontwikkeling van Bumper, de digitale oplossing van TVM voor schaderegistratie. Lees hier het eerste interview.