Wat is Bumper?

Bumper is een initiatief van TVM verzekeringen. Bumper verzamelt data, analyseert deze en helpt chauffeurs minder schade te rijden. Dit draagt bij aan een lagere schadelast voor transportondernemers en chauffeurs.

bumper | tvm verzekeringen

Samen maken we Nederland een stukje veiliger

In Bumper kunt u (als transportondernemer) alle schades registreren, hierdoor krijgt u gemakkelijk inzicht waar de gevaarlijke en risicovolle punten zijn voor uw bedrijf/chauffeurs. Met Bumper melden chauffeurs hun schade met hun smartphone. Vervolgens ontvangt u de meldingen en bepaalt u zelf of de melding ook wordt doorgestuurd naar de verzekeraar. Door alle schades te registreren kan Bumper u tips, inzichten en advies geven om de schade te verminderen. Bovendien kunt u schade melden in zes verschillende talen waardoor de informatie begrijpelijk is voor zowel u als de chauffeurs. Schade voorkomen is beter dan repareren.

Wat kunt u doen in Bumper?

  • Schade melden

Chauffeurs melden hun schade gemakkelijk via hun telefoon. Door deze efficiënte flow hoeft u niet meer te wachten op schadeformulieren, foto’s of schade locaties. 

  • Bumper Schade 

Bumper geeft duidelijke inzichten in al uw geregistreerde schademeldingen. Verder ontvangt u ook tips en advies om schade te verminderen.

Onder de vloot verstaan we zowel de chauffeurs als uw wagenpark. U kunt uw bestand van kentekens en chauffeurs uploaden. Door de kentekens te koppelen aan TVM Verzekeringen hoeft u mutaties niet meer zelf bij te houden. 

De plekken waar vaak schade wordt gereden zijn inzichtelijk gemaakt voor u. Zo kunnen we samen gevaarlijke situaties voorkomen.

Dankzij de data die u invult in Bumper Analyse kunt u uw eigen- en de data van andere (anonieme) gebruikers inzien. Dankzij deze waardevolle bron van informatie kan u uw eigen positie in de deelmarkt evalueren en verbeteren.

Meer weten?

Neem contact op met uw accountmanager/adviseur voor meer informatie.