Overslaan en naar de inhoud gaan

In 5 vragen meer over Bumper

In Bumper kunt u eenvoudig alle schades registreren, hierdoor krijgt u gemakkelijk inzicht waar de gevaarlijke en risicovolle punten zijn voor uw bedrijf en voor uw chauffeurs. Bumper verzamelt data, analyseert deze en helpt chauffeurs minder schade te rijden. Dit draagt bij aan een lagere schadelast voor transportondernemers en chauffeurs. Thomas van Noort, manager business development, vertelt in vijf vragen meer over Bumper. 

thomas bumper | tvm verzekeringen

Waarom zou iedereen Bumper aan boord moeten hebben? 

“Schade is natuurlijk altijd vervelend. Het betekent namelijk stilstand, het kost geld en zorgt voor veel administratieve rompslomp. Bumper begrijpt dat. Met Bumper hebben we schade melden makkelijker gemaakt. Uw chauffeurs melden hun schade met hun smartphone. De meldingen komen vervolgens bij u binnen. Zelf bepaalt u of u de melding doorstuurt naar uw verzekeraar. In een makkelijk overzicht heeft u inzicht in alle schades. Bumper helpt u om de schades inzichtelijk te maken en geeft u tips, inzichten en advies om de schade te verminderen. Schade voorkomen is beter dan repareren. We kunnen alles van u overnemen, behalve het stuur. Bumper doet er alles aan om de chauffeur zo goed mogelijk te ondersteunen om de prestaties van de chauffeur te verbeteren.”

Hoe zorgt Bumper voor een veilige aankomst? 

“Door samen te werken met partners uit de sector zoals brandstofmaatschappijen, leveranciers van planningssoftware, maar ook producenten en vooral met klanten, zorgt Bumper voor een veilige aankomst. Door gebruik te maken van ingewikkelde data worden concrete tips en inzichten op een begrijpelijke, gemakkelijke en slimme manier teruggeven aan de gebruiker. Bumper is direct te gebruiken als reisvoorbereiding, onderweg of achteraf. Zowel voor de ondernemer als zijn chauffeurs.”

Waarom zouden mijn chauffeurs Bumper moeten gebruiken? 

“Bumper hebben we echt samen met chauffeurs ontwikkeld. Het maakt schade melden, ook samen met de tegenpartij, gemakkelijk. Bumper staat voor schade melden zonder administratieve rompslomp. Zo kunnen uw chauffeurs snel en veilig de weg weer op. Door het schademeldingsproces makkelijker en overzichtelijker te maken, zijn zowel uw chauffeurs als u sneller klaar. Tijd is tenslotte geld. En kan uw chauffeur even niet verder? Dan zorgen we daar ook meteen voor.”

Is Bumper gratis? 

“Vanzelfsprekend is registratie en het melden van schade in Bumper gratis. Wil je over extra diensten, zoals uitgebreide marktinzichten en realtime preventie coaching, beschikken? Dan profiteren leden van TVM van ledenvoordeel.”  

Hoe kan ik gebruik maken van Bumper? 

“Dat is heel gemakkelijk. Ga naar www.bumper.nl en registreer u via de knop rechtsboven in beeld. Wilt u eerst meer informatie over de mogelijkheden van Bumper? Neem dan contact op met uw accountmanager. Hij helpt u graag op weg.”