Overslaan en naar de inhoud gaan

Contact met TVM Bel of mail ons

Heeft u een vraag? Wilt u iets regelen? Stuur een e-mail of bel ons. Hieronder vindt u alle telefoonnummers en e-mailadressen zodat u snel op de juiste plek bent. Wij zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 08.00 uur tot 17.15 uur.

Voor schade melden met spoed zijn we 24/7 bereikbaar.
TVM assistance helpt u direct verder.

Snel regelen

Neem contact op met de afdeling naar keuze

Maak kennis met onze collega's

Maak kennis met onze collega's

Annelies Bijmholt

Adviseur Ondernemersdesk

Annelies Bijmholt begon in 2002 bij TVM verzekeringen. In de afgelopen jaren heeft ze veel van TVM gezien en kent ze het bedrijf door en door. Nu werkt ze als adviseur voor de TVM ondernemersdesk en dat bevalt haar prima. “We zijn altijd op zoek naar de beste oplossing voor de klant.”
Lees hier hoe ik klanten verder help


 

Maak kennis met onze collega's

Arjan Everts

Acceptant pleziervaart

Arjan is specialist pleziervaart bij TVM verzekeringen. Door jarenlange ervaring is hij zeer kundig en een vraagbaak voor zijn collega’s. "Ik geniet van mijn werk doordat ik klanten kan ondersteunen in het uitvoeren van hun hobby, hun liefhebberij. Onze klanten hebben passie voor hun boot en het varen. Lees hier mijn artikel met onderhoudstips om zorgeloos te kunnen genieten.” 

Maak kennis met onze collega's

Erwin Feijen

Manager Frontoffice Schade Materieel

Erwin Feijen begon in 2019 op de afdeling Schade. Op deze afdeling is hij doorgegroeid in de functie van Manager Frontoffice Schade. Samen met zijn team begeleidt hij klanten bij het indienen van een schade via telefoon, online of via Bumper. Lees hier hoe hij vanuit zijn toenmalige functie als Business Consultant Schade betrokken was bij het verbeteren van het schadeproces via Mijn TVM