Overslaan en naar de inhoud gaan

Laadpleinspel Bouw uw eigen laadplein

Een laadplein inrichten is niet echt eenvoudig. Het is immers niet puur een kwestie van uw voertuigen ergens parkeren. Er komt veel meer bij kijken. Om u te helpen om op een leuke en simpele manier na te denken over de veilige inrichting van uw laadplein, hebben we het Laadpleinspel ontwikkeld.

Maak een afspraak om het Laadpleinspel te spelen

Veilige inrichting van het laadplein

Door het laadpleinspel krijgt u inzicht in de complexiteit van het laadplein. Het is een simpele weergave van alle onderdelen waar u aan moet denken bij de inrichting van uw laadplein. Denk hierbij aan een veilige rijrichting, het neerzetten van het transformatorhuis en de plaats van de laders. Ook kunt u spelenderwijs ontdekken wat de impact is van het opschalen naar (aanzienlijk) meer elektrische voertuigen.

Wilt u het laadpleinspel spelen? Neem dan contact op met uw accountmanager of vul het contactformulier in. 

Bouw uw eigen laadplein


Op het zero emissie event konden bezoekers voor het eerst het laadpleinspel spelen. Bekijk de video voor een indruk van deze workshop.

Meer weten?

Wilt u het laadpleinspel spelen en/of meer informatie over het inrichten van een laadplein? We helpen u graag op weg. Neem contact op met uw accountmanager of vul het contactformulier in.

Wilt u eerst meer lezen over het inrichten van een laadplein? Bekijk dan onze pagina met het stappenplan of vraag het greenpaper aan.