Overslaan en naar de inhoud gaan

Inzicht en data om schade te voorkomen

Als ondernemer wilt u continue verbeteren. Eén onderdeel van verbeteren is het verminderen van schade. Hoe doet u dat? Het begint met het onderzoeken van de schadeoorzaken. Wat is de aard van de schade? Zijn er veel schades door achteruit rijden? Of komen uitzwenkschades vaak voor? En als u deze data heeft; hoe vertaalt u dit dan naar concrete verbeteracties? Wij helpen u hiermee. Met onze tools en met onze deskundigheid op gebied van preventie.

Hoe krijgt u inzicht in uw data?

Om te zien waar u kunt verbeteren kunt u gebruik maken van verschillende tools. Met deze tools krijgt u inzicht in uw schades en schadeverloop. De preventie-experts nemen met u de data door en helpen u de data te interpreteren. Zodat u uiteindelijk aan de slag kunt met concrete verbeteringen.

"Door inzicht in data minder schades"

TVM-klant Transportbedrijf Koninklijke Euser heeft een eigen platform vol met data. Samen met TVM hebben ze een preventietraject gestart. In het dashboard brengen ze risico's in kaart en kunnen ze tijdig bijsturen. Deze aanpak is zeer succesvol. Daardoor heeft Euser het aantal schades aanzienlijk kunnen terugdringen. "We helpen de chauffeurs om minder schade te maken. Want niemand maakt expres schades."