Overslaan en naar de inhoud gaan

Preventie en
risicobeheer

Veel schades zijn te voorkomen door onderzoek te doen naar de oorzaken. Als u de oorzaken kent, kunt u deze daarna zo veel mogelijk beperken. TVM heeft als enige verzekeraar in de markt een team preventieadviseurs die gespecialiseerd zijn in logistiek en transport. Hierdoor zijn we sparringpartner en helpen we u om schades te beperken. Ons team staat voor u klaar.

weg water | TVM verzekeringen

Preventie en Risicobeheer: Samen onderweg, veilig weer thuis

Een schade kost een ondernemer al snel € 2.000. Wat zou dat voor u betekenen als de schadefrequentie met 30% daalt? En heeft u inzicht in de faalkosten die elke schade met zich meebrengen? Onze adviseurs Preventie en Risicobeheer helpen u het vakmanschap van uw chauffeurs verbeteren en daarmee ook het rendement van uw onderneming.

Voordelen werken aan preventie

  • Lagere schadelast

  • Minder verstoring bedrijfsprocessen​

  • Veiligere werkomgeving​

  • Data gedreven preventieadvies

Meer veiligheid bij Koninklijke Euser

TVM-lid Daniël Spetter is directeur van Koninklijke Euser. Hij vertelt hoe Euser samen met TVM een schadepreventieproject startte om het transport nóg veiliger te maken. Daniëls collega Casper Klop bouwde een dashboard waarmee data inzichtelijk worden. Teammanagers en chauffeurs zetten deze tool in om de werkelijke oorzaken van schade aan te pakken.

TVM helpt St van de Brink met preventie

"Samenwerken met TVM betekent korte lijntjes en elkaar verder helpen" Transportbedrijf St vd Brink ziet de schadelast oplopen. Voor het familiebedrijf is de veiligheid, ontwikkeling en kwaliteit van de collega’s het belangrijkst. Samen met TVM stelt ze een preventie-aanpak op. Dit leidt tot de oprichting van de St vd Brink Academy. Bekijk hier het verhaal van Robert van den Brink.