Overslaan en naar de inhoud gaan

TVM makelaardij

Transportbedrijven kunnen zowel rechtstreeks als via tussenpersonen verzekeringen afsluiten bij TVM. TVM makelaardij biedt het gespecialiseerde TVM product op het gebied van logistiek en transport aan via de professionele tussenpersoon.

 

Op deze pagina verzamelen we de informatie voor de met TVM makelaardij samenwerkende tussenpersonen.

makelaardij

Als tussenpersoon kunt u onze verzekeringsoplossingen voor logistiek en transport over de weg en over het water aanbieden aan uw klanten. U en uw klanten kunnen gebruikmaken van de deskundigheid die TVM verzekeringen aan haar verzekerden te bieden heeft. Hieronder vindt u aanvullende en ondersteunende informatie die u kunt gebruiken.

Promotiemateriaal voor tussenpersonen

We helpen u graag om onze producten en diensten te adviseren aan uw klanten. Hiervoor hebben we een aantal flyers gemaakt die zo gemaakt zijn zodat u ze direct mee kan nemen naar uw klant.

We helpen u graag

Wij spreken u natuurlijk het liefst persoonlijk, maar helaas zijn we daardoor niet altijd even goed bereikbaar. Wilt u teruggebeld worden op een bepaalde dag en tijd? Dat kan.

Vul dan dit formulier in.

Nieuwsberichten

28 jul 2023

Mijn TVM: online offerte aanvragen voor wagenparken

Het proces is eenvoudig en werkt snel. U hoeft minder informatie aan te leveren, omdat een deel automatisch wordt aangevuld.