Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuws & actualiteit

Hieronder vindt u een overzicht van het laatste nieuws en persberichten op het gebied van logistiek, transport, scheepvaart, preventie, verzekeringen en TVM.

kantoor 60 jaar TVM

Filter nieuws

10 nieuwsberichten

21 nov 2023

TVM en ING presenteren sectorstudie: Transportsector - Verleg je horizon

De totale investeringskosten voor de overgang van diesel naar elektrisch gaat de transportsector ruim € 50 miljard euro kosten. Dit is een van de conclusies van de nieuwe sectorstudie voor transport en logistiek die door TVM en ING is uitgevoerd. Woensdag 22 november 2023 presenteren ING en TVM verzekeringen de nieuwe sectorstudie ‘Verleg je horizon/ Grotere kapitaalbehoefte dwingt sector verder vooruit te kijken’ op de Lean & Green Summit 2023.

20 apr 2023

Succesvolle ledenbijeenkomst van Coöperatie TVM U.A. 

Woensdag 19 april vond de ledenbijeenkomst van Coöperatie TVM U.A. plaats. Meer dan 100 leden waren aanwezig bij evenementenlocatie Hart van Holland in Nijkerk.  

19 apr 2023

Zero emissie event op 2 juni

De transitie naar zero emissie transport is gestart! En dat is nodig voor compleet uitstootvrij wegtransport in 2050. Wilt u weten hoe u zero emissie in bedrijf neemt? Kom dan op 2 juni naar het Rijvaardigheidscentrum in Lelystad.

20 feb 2023

Het proces achter het digitaliseren van de poststroom uitgelegd

Rene Wientjes is product owner van het klantportaal Mijn TVM. In een eerder nieuwsbericht vertelde hij al over het afgelopen kwartaal bij Mijn TVM, waarin het digitaliseren van de poststroom centraal stond. Ditmaal gaan we in gesprek met Rene over het proces achter deze ontwikkeling, waarom deze slag is gemaakt en wat het u oplevert. 

17 jan 2023

Column: CO2-beprijzen is transitie versnellen

Onlangs is in opdracht van TVM en ING een sectorstudie opgesteld met als titel 'Inzetten op zero emissie alleen is niet voldoende voor realiseren CO2-ambities'. De directe aanleiding voor dit onderzoek is dat Nederland zich samen met 195 andere landen heeft gecommitteerd aan het beperken van de opwarming van de aarde tot maximaal 2 graden Celsius in 2050 en zo mogelijk tot 1,5°C.