Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuws & actualiteit

Hieronder vindt u een overzicht van het laatste nieuws en persberichten op het gebied van logistiek, transport, scheepvaart, preventie, verzekeringen en TVM.

kantoor 60 jaar TVM

Filter nieuws

5 nieuwsberichten

21 nov 2023

TVM en ING presenteren sectorstudie: Transportsector - Verleg je horizon

De totale investeringskosten voor de overgang van diesel naar elektrisch gaat de transportsector ruim € 50 miljard euro kosten. Dit is een van de conclusies van de nieuwe sectorstudie voor transport en logistiek die door TVM en ING is uitgevoerd. Woensdag 22 november 2023 presenteren ING en TVM verzekeringen de nieuwe sectorstudie ‘Verleg je horizon/ Grotere kapitaalbehoefte dwingt sector verder vooruit te kijken’ op de Lean & Green Summit 2023.

12 jul 2023

Nieuw greenpaper over laadpleinen

We denken graag met u mee in de reis naar zero emissie. Om u te helpen bij het inrichten van een laadplein, hebben we een greenpaper over laadpleinen gemaakt.

Michiel Verwoest, CEO van TVM verzekeringen: "Vanuit de coöperatieve gedachte willen we onze leden verder helpen met kennis bij dit uitdagende vraagstuk."

29 okt 2021

TVM greenpaper over planner van de toekomst

De planner van de toekomst staat centraal in de laatste TVM greenpaper. Wat gaat er veranderen in het beroep van planner na tussenkomst van digitalisering, big data en robots? In de TVM greenpaper 'Planner van de toekomst' leest u een handig abc’tje.

24 jun 2021

TVM greenpaper over opvolging binnen familiebedrijven

TVM Greenpaper over opvolging binnen familiebedrijven. Leer hoe u een succesvolle overdracht kunt realiseren.

25 sep 2020

Eerste TVM greenpaper over kansen en risico’s van digitale platforms

TVM heeft over de platformeconomie de greenpaper 'Platformeconomie in transport en logistiek: omarmen of vermijden' uitgebracht.