Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuws & actualiteit

Hieronder vindt u een overzicht van het laatste nieuws en persberichten op het gebied van logistiek, transport, scheepvaart, preventie, verzekeringen en TVM.

kantoor 60 jaar TVM

Filter nieuws

51 nieuwsberichten

17 aug 2023

Wees alert en vermijd schoolroutes

Wees alert en vermijd schoolroutes. Verhoog de veiligheid voor kinderen onderweg.

24 jul 2023

Bumper - Het Preventieplatform dat efficiëntie en veiligheid samenbrengt

“In een wereld waar efficiëntie en veiligheid steeds belangrijker worden, speelt Bumper een centrale rol als innovatieve oplossing.” Als accountmanager bij Bumper fungeert Michel Lases het eerste aanspreekpunt voor klanten, waarbij hij hen helpt bij het integreren van Bumper in hun werkprocessen en systeemlandschap. “Het doel is om zowel de chauffeurs als de organisatie efficiënter te laten werken. En Bumper kan hier een grote rol in spelen.”

24 jul 2023

Hulp na een heftige situatie op de weg of op het werk

Chauffeurs en logistiek medewer­kers maken veel mee. Soms zijn dit schokkende gebeur­tenissen. Ook bedrijfsongevallen kunnen veel impact hebben op de transportondernemer en zijn personeel. Bij dergelijke situaties kunnen zij ook op TVM rekenen. Ghita Timmer, productspecialist, vertelt hoe TVM helpt.

28 jun 2023

TVM alert: veiligheidsrisico's bij het vervoeren van zonnepanelen

Overal worden zonnepanelen geplaatst én vervoerd. Zonnepanelen zijn roofgoed. De afgelopen weken zijn meerdere vervoerders de dupe van diefstal of verduistering voor of tijdens het vervoer van zonnepanelen en omvormers. Daarom attenderen we u op de aanzienlijke risico's die samen gaan met het vervoer van zonnepanelen.

13 jun 2023

Tjitte Pander: "Preventie is het sleutelwoord in de scheepvaart"

Scheepsschade is het grote schrikbeeld van iedere binnenvaartschipper. Mocht er onverhoopt toch averij zijn, dan kan TVM de pijn enigszins verzachten. Daartoe zetten wij vier van onze experts in om de omvang van de schade vast te stellen. Eén van hen is sinds kort Tjitte Pander (53), een man met maritiem bloed in de aderen. Hij ziet zichzelf als een ervaren allround deskundige. In dit artikel vertelt Tjitte over zijn ervaringen in de zeevaart, de meest voorkomende schades in de binnenvaart en hoe de wereld op het water in de loop der jaren is veranderd.