Nieuws & actualiteit

Hieronder vindt u een overzicht van het laatste nieuws en persberichten op het gebied van logistiek, transport, scheepvaart, preventie, verzekeringen en TVM.

kantoor 60 jaar TVM

Filter nieuws

48 nieuwsberichten

16 mei 2023

VaarVeiligCheck van TVM: handige checklist voor binnenvaartschippers

Ook in de binnenvaartsector zijn veiligheid en preventie erg belangrijk. Helaas blijkt uit schadecijfers en diverse studies dat menselijk falen verband houden met ruim 90 procent van de ongevallen. Hiervoor lanceert TVM een checklist voor binnenschippers. Hendrik de Jonge vertelt er meer over.

15 mei 2023

De vrachtwagenverzekering van TVM biedt veel voordelen

Schade is altijd vervelend. Het kost de klant geld, zorgt voor administratieve rompslomp en het kan gepaard gaan met persoonlijk leed. Het voorkomen van schade staat bij TVM voorop. Wanneer er onverhoopt toch iets gebeurt, dan moet de klant terug kunnen vallen op een goede verzekering. De vrachtwagenverzekering van TVM heeft een aantal extra’s die uniek zijn in de verzekeringsmarkt. Wat deze extra's zijn? Erik Meinen, productmanager bij TVM, geeft een toelichting.

9 mei 2023

Zoektocht naar veiligste vrachtwagenchauffeur van Nederland van start

Wie is de veiligste vrachtwagenchauffeur van Nederland? Het NK Veiligste Chauffeur 2023 is begonnen. Vrachtwagenchauffeurs kunnen zich inschrijven voor de competitie en meteen online aan de slag. Tijdens het NK Veiligste Chauffeur nemen vrachtwagenchauffeurs het op verschillende manieren tegen elkaar op.

26 apr 2023

Schade ingediend? Het schadeproces in Mijn TVM geeft nu meer inzicht

Erwin Feijen is business consultant bij TVM. Hij is de schakel tussen IT, management en productie binnen de organisatie. Hij zorgt ervoor dat de juiste afdeling met de juiste klantvraag aan de slag kan. Zo klonk vanuit de klanten al lange tijd de wens om meer inzicht te krijgen in de schadestatus in hun dossier. In dit artikel vertelt Erwin meer over de wijzigingen in het schadeproces bij TVM.

26 apr 2023

TVM Alert: Pas op voor trailerdieven, parkeer veilig

De afgelopen weken ontvangen wij opvallend meer meldingen van diefstallen van trailers. In dit bericht informeren wij u over wat er bij ons bekend is en welke maatregelen u kunt nemen.