Nieuws & actualiteit

Hieronder vindt u een overzicht van het laatste nieuws en persberichten op het gebied van logistiek, transport, scheepvaart, preventie, verzekeringen en TVM.

kantoor 60 jaar TVM

Slaaptekort onder chauffeurs: "Luisteren doe je ook met je ogen"

28 dec 2022
Johan Hemmen, manager preventie en risicobeheer bij TVM verzekeringen, benadrukt het belang van het herkennen, erkennen en het bespreekbaar maken van signalen van vermoeidheid en slaapproblematiek. Alert en adequaat kunnen reageren op situaties is van onderscheidend belang in het verkeer.
Johan Hemmen TVM manager Preventie en Risicobeheer

Voorkom schade tijdens de laatste dagen van het jaar

16 dec 2022
De laatste weken van het jaar zijn vaak momenten wanneer er meer kans is op diefstal en vandalisme.
Jan Lamberink Senior adviseur Preventie & Risicobeheer

Wees alert en vermijd schoolroutes

22 aug 2022
De eerste scholen zijn weer begonnen. Bij de start van het nieuwe schooljaar vallen jaarlijks fors meer verkeersslachtoffers onder kinderen. Wees de komende weken extra alert in het verkeer. Bekijk hier de veiligheidstips.

Laagwater in de binnenvaart

18 aug 2022
Door de aanhoudende droogte heeft de scheepvaart last van laagwater. Hoe beperkt u als binnenschipper overlast en schade? Hier vindt u tips van Bas de Bruin, adviseur preventie en risicobeheer scheepvaart.

Is uw aansprakelijkheid goed verzekerd?

24 jun 2022
Als goed werkgever is het verstandig om een goede verzekering voor (arbeids)ongevallen van uw medewerkers af te sluiten. Weet u of u goed verzekerd bent in alle situaties? Test hier uw kennis.