Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuws & actualiteit

Hieronder vindt u een overzicht van het laatste nieuws en persberichten op het gebied van logistiek, transport, scheepvaart, preventie, verzekeringen en TVM.

Kantoor TVM

Filter nieuws

14 nieuwsberichten

28 jun 2023

TVM alert: veiligheidsrisico's bij het vervoeren van zonnepanelen

Overal worden zonnepanelen geplaatst én vervoerd. Zonnepanelen zijn roofgoed. De afgelopen weken zijn meerdere vervoerders de dupe van diefstal of verduistering voor of tijdens het vervoer van zonnepanelen en omvormers. Daarom attenderen we u op de aanzienlijke risico's die samen gaan met het vervoer van zonnepanelen.

26 apr 2023

TVM Alert: Pas op voor trailerdieven, parkeer veilig

Het is ons opgevallen dat er een alarmerende toename is van diefstal van opleggers, en met name koelopleggers, in de sector en dat zien wij dus ook in onze schadecijfers terug.

10 nov 2022

Wees alert op verdachte schadeclaims

In de afgelopen maanden ontvangt onze afdeling Speciale Zaken steeds vaker meldingen waarin relaties aansprakelijk worden gesteld voor een aanrijding, terwijl deze niet heeft plaatsgevonden. We informeren u hier graag over.

26 jul 2022

Verzekeringen Rusland en Wit-Rusland

Ontdek welke verzekeringen beschikbaar zijn voor Rusland en Wit-Rusland. Lees meer!

14 apr 2022

Alert: Oekraïne, Rusland en Wit-Rusland. Blijf op de hoogte!

Er geldt kleurcode rood voor Oekraïne en delen van Rusland. Daarnaast worden nieuwe sancties uitgevaardigd voor Rusland wat effect heeft op uw chauffeurs, vervoer en verzekeringen. Blijf hier op de hoogte, deze pagina wordt bijgewerkt zodra er nieuwe vragen opspelen of wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn.