Nieuws & actualiteit

Hieronder vindt u een overzicht van het laatste nieuws en persberichten op het gebied van logistiek, transport, scheepvaart, preventie, verzekeringen en TVM.

kantoor | tvm verzekeringen

Verzekeringen Rusland en Wit-Rusland

26 jul 2022
Als gevolg van sancties behoren Rusland en Wit-Rusland (Republiek Belarus) vanaf 1 juni 2023 niet meer tot het groene kaartsysteem. U bent straks niet meer verzekerd als u daar rijdt. Lees verder. 

Alert: Oekraïne, Rusland en Wit-Rusland. Blijf op de hoogte!

14 apr 2022
Er geldt kleurcode rood voor Oekraïne en delen van Rusland. Daarnaast worden nieuwe sancties uitgevaardigd voor Rusland wat effect heeft op uw chauffeurs, vervoer en verzekeringen. Blijf hier op de hoogte, deze pagina wordt bijgewerkt zodra er nieuwe vragen opspelen of wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn.

Wees extra alert tijdens donkere dagen

8 dec 2021
Tijdens de donkere maanden van het jaar bent u misschien extra druk om de vrachten en pakketten op tijd op de plaats van de bestemming te krijgen. Wij ontvangen in deze hectische periode dan ook weer meer meldingen over diefstal, pogingen tot diefstal en vandalisme. Wees dus extra alert als transportondernemer, planning en chauffeur. Zeker bij waardevolle/diefstalgevoelige lading en terreinen. Lees de tips om dit te voorkomen.

Faillissement aangevraagd voor verzekeraar City Insurance

26 okt 2021
Maakt u gebruik van Roemeense charters? Wees dan extra alert op de verzekering van deze charters. De toezichthouder van deze Roemeense verzekeraar SAR City Insurance S.A. (‘City Insurance’) heeft de verzekeringsvergunning afgenomen en is een faillissementsprocedure gestart. City Insurance verzekerde vooral Roemeense transporteurs. Uw Roemeense charters kunnen bij City Insurance verzekerd zijn (geweest) en daardoor nu onverzekerd of minder goed verzekerd rondrijden. Lees verder hoe wij u daarbij kunnen helpen.

Is er acute hulp nodig? Bel TVM assistance

23 dec 2020
Een team van TVM-specialisten is dag en nacht bereikbaar via +31 (0)528 29 29 11 en helpt u waar mogelijk.