Nieuws & actualiteit

Hieronder vindt u een overzicht van het laatste nieuws en persberichten op het gebied van logistiek, transport, scheepvaart, preventie, verzekeringen en TVM.

kantoor | tvm verzekeringen

TVM verzekeringen introduceert zero emissie verzekering

18 okt 2022
Als eerste in de branche introduceert TVM een speciale zero emissie verzekering voor vrachtwagens en bestelauto’s. Deze verzekering beschermt de forse investering van de transportondernemer naar minder uitstoot in transport. De weg naar zero emissie heeft grote impact op de transportbranche. Dit heeft ook gevolgen voor de bedrijfsvoering van transportbedrijven. Lees hier hoe TVM leden in de transitie ondersteunt.

Met de extra’s in de nieuwe zero emissie verzekering helpen we de ondernemer vooruit

7 okt 2022
Verschillende steden in Nederland voeren vanaf 2025 een zero emissiezone in. De bevoorrading in deze steden wordt volledig uitstootvrij. Hiervoor zijn zero emissie-voertuigen nodig. Bijvoorbeeld volledig elektrische of waterstofvoertuigen. Deze voertuigen komen in steeds meer soorten en maten beschikbaar. Het rijden met een zero emissie-voertuig brengt extra risico’s met zich mee, zoals bijvoorbeeld kans op storingen. Om de extra risico’s goed op te vangen heeft TVM een Zero Emissieverzekering ontwikkeld. Rolf van Dieren, productmanager bij TVM, vertelt meer over deze verzekering.
Rolf van Dieren Productmanager

Verzekeringen Rusland en Wit-Rusland

26 jul 2022
Als gevolg van sancties behoren Rusland en Wit-Rusland (Republiek Belarus) vanaf 1 juni 2023 niet meer tot het groene kaartsysteem. U bent straks niet meer verzekerd als u daar rijdt. Lees verder. 

Goed Werkgeverschapverzekering voor een duurzame bedrijfsvoering

5 jul 2022
Deze aansprakelijkheid is de laatste jaren steeds verder uitgebreid. Om medewerkers en het vermogen van bedrijven te beschermen, biedt TVM verzekeringen een up-to-date verzekering aan: de Goed Werkgeverschapverzekering. Pieter van der Veen, productmanager bij TVM verzekeringen, geeft uitleg uit deze verzekering.
Pieter van der Veen Productmanager

Bel TVM assistance bij spoed en nood

16 jul 2021
De hevige regenval en hoge waterstand in het zuiden van Nederland geeft veel wateroverlast. TVM assistance biedt hulp bij onder andere waterschade. Bel +31 (0528) 29 29 11, dag en nacht bereikbaar.