Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuws & actualiteit

Hieronder vindt u een overzicht van het laatste nieuws en persberichten op het gebied van logistiek, transport, scheepvaart, preventie, verzekeringen en TVM.

kantoor 60 jaar TVM

Filter nieuws

27 nieuwsberichten

31 okt 2023

Rechtsbijstandsverzekering van onschatbare waarde

Soms kom je als transportondernemer in een situatie terecht dat juridische hulp is gewenst. Ook dan staat TVM voor haar klanten klaar. TVM rechtshulp behandelt op basis van een afgesloten rechtsbijstandverzekering onafhankelijk rechtshulpverzoeken en informeert klanten over de juridische haalbaarheid van de zaak. De behandeling van de zaak kan 24/7 via Mijn TVM worden gevolgd. Roderik Rietsema, productmanager, geeft een toelichting.

27 sep 2023

Medische begeleiders tijdens truckruns nu verzekerd

Vanaf 1 januari 2024 zijn medisch noodzakelijke begeleiders die in de cabine van een vrachtwagen moeten zitten tijdens een truckrun verzekerd. TVM heeft in samenwerking met O.S.C. (Overkoepelende Stichting Chauffeursactiviteiten) deze verzekering ontwikkeld. De O.S.C. heeft deze verzekering voor alle aangesloten chauffeursverenigingen afgesloten. Hiermee kunnen truckruns in 2024 doorgang vinden.

25 jul 2023

Verlonen in strijd met de CAO niet toegestaan

Een recente uitspraak van het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden maakt duidelijk dat verlonen in strijd met de CAO niet mag. Een grote transportondernemer uit deze zaak moest hierdoor drie werknemers alsnog een groot bedrag betalen aan achterstallig salaris. Hier leest u over de gevolgen van verlonen in strijd met de CAO.

24 jul 2023

Groene kaarten downloaden via Mijn TVM

Als u onderweg bent in één van de landen in het groenekaartengebied, heeft u de groene kaart nodig om aan te tonen dat uw vrachtwagen en de eventueel gekoppelde aanhanger is. Ook bij schade is het praktisch om de groene kaart bij de hand te hebben, omdat daar alle gegevens die van belang zijn op staan. Wist u dat u heel makkelijk de groene kaarten tegelijkertijd kunt downloaden via Mijn TVM?

21 jun 2023

Ontdek de voordelen van Mijn TVM: Vraag een demo aan

Met Mijn TVM maakt u uw werk eenvoudiger en efficiënter. Uw verzekeringspolissen staan bij elkaar en u heeft snel inzicht in de status van lopende schadegevallen. Maar er kan nog veel meer in Mijn TVM. Gerben Breukhoven, digital expert van Mijn TVM helpt u graag verder met een demo of presentatie.