Nieuws & actualiteit

Hieronder vindt u een overzicht van het laatste nieuws en persberichten op het gebied van logistiek, transport, scheepvaart, preventie, verzekeringen en TVM.

kantoor | tvm verzekeringen

Bel TVM assistance bij spoed en nood

16 jul 2021
De hevige regenval en hoge waterstand in het zuiden van Nederland geeft veel wateroverlast. TVM assistance biedt hulp bij onder andere waterschade. Bel +31 (0528) 29 29 11, dag en nacht bereikbaar.

Directe Schadeafhandeling voor particuliere personenauto’s

28 jun 2021
Vanaf juli 2021 starten verzekeraars met de Directe Schadeafhandeling. Ook TVM verzekeringen maakt deel uit van deze oplossing van het Verbond van Verzekeraars om schadeafhandeling voor particulieren makkelijker te maken.

De All-in Verhuizerspolis, ben ik nog goed verzekerd?

9 jun 2021
Veel risico’s zijn gedekt met de All-in Verhuizerspolis. Dit is een uitgebreide pakketverzekering. Veel risico’s waarvoor u aansprakelijk kunt zijn als verhuisbedrijf (Erkende Verhuizer of niet-erkende verhuizer), kunnen verzekerd worden. De verzekering sluit goed aan op de eisen van de OEV. De AIV biedt dekking voor uw aansprakelijkheid volgens de verhuis- en bewaarnemingsvoorwaarden AVVV en AVBV 2015.

Bent u al klaar voor carnaval?

6 feb 2020
Rijdt uzelf mee of leent u uw vrachtwagen uit om te gebruiken als praalwagen of trekker van een praalwagen? Weet de risico's.

Wet Arbeidsmarkt in Balans

28 jan 2020
Op 1 januari 2020 is de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) in werking getreden. Dit kan gevolgen hebben voor u als werkgever.