Nieuws & actualiteit

Hieronder vindt u een overzicht van het laatste nieuws en persberichten op het gebied van logistiek, transport, scheepvaart, preventie, verzekeringen en TVM.

kantoor 60 jaar TVM

Filter nieuws

18 nieuws

20 mrt 2023

Technisch onderhoud Mijn TVM​

Wegens groot technisch onderhoud is Mijn TVM vanaf donderdagavond 23 maart tot en met zondag 26 maart niet te gebruiken. Wilt u wijzigingen doorvoeren? Doe dit dan voor donderdagavond, of anders weer vanaf maandag 27 maart. ​

1 mrt 2023

Schade melden? Met Bumper sta je direct in ons systeem

Hielke Merkus is manager frontoffice bij TVM. Organisaties en chauffeurs gebruiken Bumper om schades te registreren en indien verzekerd, te melden bij hun verzekeraar. Schademeldingen kunnen met 3 klikken gemeld worden. En klanten krijgen direct inzicht in al hun schades. Dat scheelt tijd en administratieve rompslomp. Ook voor medewerkers van TVM werkt Bumper. Hielke geeft een update over de recente ontwikkelingen binnen Bumper.

20 feb 2023

Het proces achter het digitaliseren van de poststroom uitgelegd

Rene Wientjes is product owner van het klantportaal Mijn TVM. In een eerder nieuwsbericht vertelde hij al over het afgelopen kwartaal bij Mijn TVM, waarin het digitaliseren van de poststroom centraal stond. Ditmaal gaan we in gesprek met Rene over het proces achter deze ontwikkeling, waarom deze slag is gemaakt en wat het u oplevert. 

24 jan 2023

Bent u al klaar voor carnaval? Denk aan de praalwagenverzekering

Rijdt uzelf mee of leent u uw vrachtwagen uit om te gebruiken als praalwagen of trekker van een praalwagen? Dan is het goed dat u vooraf weet wat de eventuele risico’s zijn en dat u maatregelen neemt om ongelukken te voorkomen. Vraag hier de praalwagenverzekering aan.

17 jan 2023

De invloed van de Sanctiewet op uw verzekering

Sinds de Russische inval in Oekraïne hebben de Europese Unie en de Verenigde Staten meerdere sanctiepakketten ingevoerd. Sancties zijn maatregelen tegen een land, organisatie of persoon. Doel is om het gedrag van een land of regime te veranderen bij bijvoorbeeld schendingen van mensenrechten of het voeren van een oorlog. Doet uw bedrijf zaken in het buitenland? Check dan altijd de sanctiewetgeving. Roderik Rietsema, productmanager bij TVM, geeft een toelichting.