Overslaan en naar de inhoud gaan

De Ondernemersdesk van TVM

Eigen rijders en ondernemers in wegtransport tot 10 medewerkers kunnen voortaan terecht bij de Ondernemersdesk. 

  29 oktober 2019

  De ontwikkelingen in de branches van logistiek en transport volgen elkaar in hoog tempo op. Ook TVM is volop in beweging. Een transitie waarbij het collectieve belang voorop staat. Want TVM is een coöperatie. Onze klanten zijn onze leden.

  Klantbeleving centraal met focus op digitaal

  TVM schuift steeds meer op van wielenverzekeraar naar verzekeraar van logistiek en transport, over weg en water, met aanvullend de rol van dienstverlener en adviseur. Betrokken en altijd dichtbij. Zo willen we onze leden nog beter van dienst zijn. De introductie van de Ondernemersdesk is daar een mooi voorbeeld van. Eigen rijders en ondernemers in wegtransport tot 10 medewerkers kunnen daar voortaan altijd terecht voor antwoord en advies. Telefonisch via (0528) 29 22 92 én online op tvm.nl/ondernemersdesk.

  We doen ondernemers en onszelf een groot plezier

  “Eigen rijders hebben het druk”, zegt Ronald Kuipers, manager Logistiek en Transport Nederland bij TVM. “Zitten ze niet op de weg, dan laden en lossen ze, doen ze de administratie en halen ze opdrachten binnen. Het laatste waar zij zich in de dagelijkse praktijk druk om willen maken zijn tijdrovende en complexe zaken als verzekeringen, ondernemersvragen en wetten en regels die om antwoord vragen. Ze kunnen zichzelf een dienst bewijzen door contact op te nemen met onze Ondernemersdesk. Want wij staan klaar voor onze leden. Om ervoor te zorgen dat ze snel en makkelijk veel zaken zelf digitaal kunnen regelen. Om snel, deskundig en enthousiast te adviseren. En om zaken op te lossen waar ze zelf niet aan toekomen. De TVM ondernemersdesk is er voor de eigen rijders. Wij nemen hen graag veel uit handen, behalve het stuur.”

  Altijd dichtbij. Kom verder!

  U bereikt de TVM ondernemersdesk op werkdagen tussen 8.00 en 17.15 uur. Een mail sturen kan ook: ondernemersdesk@tvm.nl

  Op TVM.nl/ondernemersdesk ziet u meteen wat u zelf online kunt regelen. Dat is soms net zo makkelijk.