TVM ondernemers­desk

Bent u ondernemer en heeft u maximaal 5 vrachtwagens of bestelwagens? Onze adviseurs van de TVM ondernemersdesk helpen u met een passende verzekeringsoplossing.
Maak een afspraak voor een adviesgesprek met onze verzekeringexperts of vraag een offerte voor een Eigen Rijder Pakket aan.

TVM ondernemersdesk | tvm verzekeringen

TVM ondernemersdesk: advies op maat

Bij de TVM ondernemersdesk helpen we u graag verder. Waar u ook bent. Als transportondernemer moet u zelf veel regelen, bent u druk met planning en rijdt u zelf wellicht nog af en toe. Dan wilt u graag advies wanneer het u het beste uitkomt. TVM begrijpt dat. Daarom hebben wij de TVM ondernemersdesk.

Een team van specialisten staat u graag te woord en helpt u verder om een verzekeringspakket voor u samen te stellen.

Vraag hier direct een offerte Eigen Rijder of een adviesgesprek aan. Bellen kan natuurlijk ook op (0528) 29 22 92. Kom verder.

Adviesgesprek aanvragen

Premie berekenen Collectieve ongevallenverzekering

Bij een Collectieve ongevallenverzekering krijgt u een eenmalige uitkering wanneer uw medewerker door een ongeval blijvend invalide raakt of overlijdt. Vul uw gegevens in en u krijgt een premie-indicatie. Wij helpen u graag met een persoonlijk aanbod. 

Premie berekenen

 

Liever zelf regelen? Mijn TVM

Soms is het net zo makkelijk om zelf iets te regelen voor uw verzekeringen. Dat kunt in uw eigen online omgeving in Mijn TVM. 
Hier kunt u bijvoorbeeld:

  • Uw bedrijfsgegevens aanpassen
  • Uw voertuigen aan- en afmelden
  • De dagwaardes van uw voertuigen aanpassen
  • Uw verzekerde medewerkers MedewerkerTotaal wijzigen

Inloggen Mijn TVM

Klantbeleving centraal
Direct een schade melden
Persoonlijk advies