Overslaan en naar de inhoud gaan

TVM ondernemers­desk

Voor ondernemers met maximaal 5 vrachtwagens


Bent u transportondernemer en heeft u maximaal 5 vrachtwagens of bestelwagens? Onze adviseurs van de TVM ondernemersdesk helpen u met een passende verzekeringsoplossing en een persoonlijk advies. Maak een afspraak voor een adviesgesprek met onze verzekeringexperts via onderstaand formulier. U kunt ons ook bellen of mailen. 

TVM Ondernemersdesk: meteen antwoord op uw vragen

Als zelfstandig transportondernemer met een wagenpark tot 5 auto’s bent u altijd onderweg. Bij TVM begrijpen wij dat u soms tussen de ritten door iets wilt afstemmen met ons. Omdat u daarna direct weer achter het stuur zit is het belangrijk om meteen antwoord op uw vragen te krijgen. Speciaal daarvoor is er de TVM Ondernemersdesk. Elke werkdag van 08:00 tot 17:15 is er altijd een adviseur direct voor u telefonisch beschikbaar.

Persoonlijk advies en hulp: altijd wanneer het u uitkomt

Wilt u liever een dat een accountmanager bij u langskomt? Maak hier een afspraak. Telefonisch of via mail. Het team van adviseurs op kantoor en uw accountmanager zorgen ervoor dat u uw werk kan doen. Wij helpen u wanneer het u uitkomt. Dat is de Ondernemersdesk van TVM.

Eigen rijder worden? TVM ondernemersdesk helpt

Wat moet u allemaal regelen als u eigen rijder wilt worden? Welke verzekeringen heeft u nodig, welke vergunningen heeft u nodig, wat moet u verder doen? Deze informatie hebben we voor u gebundeld in het dossier Eigen Rijder Begeleider.
Voor uw verzekeringen kunnen we u direct helpen. Wij helpen u graag om zo snel mogelijk, veilig en vertrouwd, als eigen rijder de weg op te gaan. Vraag hier een offerte Eigen Rijder aan.

Maak kennis met TVM ondernemersdesk

Maak kennis met TVM ondernemersdesk

Gerard Weda

Accountmanager Ondernemersdesk

Gerard Weda startte in 2003 bij TVM als accountmanager Zorg. Sinds 8 jaar is hij gespecialiseerd in schade en transport en werkt hij als accountmanager bij TVM ondernemersdesk. Transportondernemers en eigen rijders kunnen met hun vragen direct bij Gerard terecht. “Of het nu in ’s avonds of in het weekend is, ik probeer klanten altijd zo goed mogelijk verder te helpen.” Lees hier meer over hoe ik klanten verder help

Maak kennis met TVM ondernemersdesk

Annelies Bijmholt

Adviseur Ondernemersdesk

Annelies Bijmholt begon in 2002 bij TVM verzekeringen. In de afgelopen jaren heeft ze veel van TVM gezien en kent ze het bedrijf door en door. Nu werkt ze als adviseur voor de TVM ondernemersdesk en dat bevalt haar prima. “We zijn altijd op zoek naar de beste oplossing voor de klant.”
Lees hier hoe ik klanten verder help


 

Maak kennis met TVM ondernemersdesk

Marien Damman

Adviseur Ondernemersdesk

Hoe zorg je ervoor dat je precies levert waar je klant naar op zoek is? Marien Damman (adviseur TVM ondernemersdesk) weet er alles van. Vanuit de retail deed hij in zijn vorige banen al veel klantervaring op. Hij hielp onder andere bij Scapino en verschillende grote schoenenketens klanten de beste keuze te maken. Sinds 2019 werkt hij bij TVM en zorgt hij voor tevreden klanten. “Als ik met klanten praat, voel ik precies aan waar ze naar op zoek zijn. Klantcontact zit in m’n bloed.” 
Lees meer over hoe ik klanten verder help

Liever zelf regelen? Mijn TVM

Soms is het net zo makkelijk om zelf iets te regelen voor uw verzekeringen. Dat kunt in uw eigen online omgeving in Mijn TVM. Hier kunt u bijvoorbeeld:

  • Uw bedrijfsgegevens aanpassen
  • Uw voertuigen aan- en afmelden
  • De dagwaardes van uw voertuigen aanpassen
  • Uw verzekerde medewerkers MedewerkerTotaal wijzigen

Inloggen Mijn TVM

"Alles onder één dak: Bij TVM zit je goed"

Ruben Verkleij is sinds februari 2023 eigen rijder. Hij vertelt over waarom hij zijn verzekering afsloot bij ons, zijn ervaringen met de Ondernemersdesk en hoe zijn eerste schadeclaim verliep.