Overslaan en naar de inhoud gaan

Missie en visie

Betrokken, betrouwbaar, deskundig en ondernemend: dat zijn onze kernwaarden. Deze komen ook terug in onze visie en missie.

Missie en visie TVM - kantoor fontein | TVM verzekeringen

Missie

TVM is de gespecialiseerde verzekeraar voor logistiek en transport over weg en water, met coöperatieve grondslag. TVM is leidend in haar thuismarkt en wordt herkend en gewaardeerd als innovatieve partner. Door samen te werken met stakeholders behoren onze klanten tot de veiligste vervoerders van Europa.

Visie

TVM blijft een coöperatieve transport- en logistieke verzekeraar die heel dicht op haar klanten zit. Met het oog op sociaal-economische en technische ontwikkelingen wil TVM technologische oplossingen en operational excellence combineren met persoonlijk contact. Vanuit deze betrokkenheid streeft TVM ernaar een autoriteit te zijn op het gebied van risicomanagement, preventie en transportveiligheid. TVM wil zich ontwikkelen tot ‘full service- transportverzekeraar’ waar de aanvullende diensten ‘kennismakelaar’ en ‘dataspecialist’ onderdeel van uitmaken. Hiermee wil TVM zich onderscheiden van haar concurrenten.

Kernwaarden

Onze 4 kernwaarden: 

  • betrokken
  • betrouwbaar
  • deskundig
  • ondernemend

De kernwaarden komen terug in alles wat we doen en hoe we met onze leden, verzekerden en onze medewerkers willen omgaan. Door én voor onze leden. Dat is de kracht van de coöperatie TVM. Al meer dan 60 jaar.

Kan jij je nou goed vinden in deze kernwaarden en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk dan snel onze vacatures.