Preventie

Veel schade is te voorkomen. Wij helpen u graag met de juiste keuzes maken via checklists, een handige preventiewaaier en een advies op maat. Op deze pagina houden wij u op de hoogte met veel meer inzichten, preventietips en adviezen.

Preventie en Risicobeheer

Uurtje voor de zaak: persoonlijk preventieadvies

Onze preventie en risicobeheer adviseurs gaan graag met u in gesprek en geven u preventieadvies waar u direct mee aan de slag kunt. Het adviesgesprek kunnen we online of telefonisch laten plaatsvinden, we kunnen u ook op uw kantoor bezoeken. Wat u het beste uitkomt. 

Maak een afspraak voor een persoonlijk preventieadvies

Onder deze thema's kunt u alle preventie informatie en tips vinden

  • Veilig onderweg. Niets is zo belangrijk als veiligheid onderweg. De werkgever, planner en chauffeur kunnen daar samen voor zorgen. TVM probeert je door middel van deze pagina je weer scherp op de weg te krijgen. Veilig verkeer begint namelijk bij jezelf. 
  • Inzicht en data. TVM helpt u als ondernemer én chauffeur schade te voorkomen en brandstof te besparen. Dit op basis van uw eigen systemen en data. TVM past kennis en expertise toe en vertaalt data naar bruikbare toepassingen en verbeteringen.
  • Vitaliteit en leefstijl. Werken aan duurzame inzetbaarheid en gezonde leefstijl is een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Op deze pagina hebben we blijvende aandacht voor leefstijl, gezondheid en voorkomen van verzuim.

Goed voorbereid onderweg: vraag de LMRA hier aan

Hoe zorgt u ervoor dat u veilig onderweg gaat? Hiervoor kunt u de overzichtelijke LMRA aanvragen en downloaden. De LMRA (Laatste Minuut Risico Analyse of Last Minute Risk Analyse) is een hulpmiddel voor de RI&E (Risico Inventarisatie & Evaluatie). 

LMRA aanvragen

Een dag op pad met preventie adviseur André Schilder

RTL Transportwereld liep een dagje mee met André Schilder, onze ervaren adviseur Preventie en Risicobeheer. André vertelt met passie over zijn werk. En ook het bewust kiezen van een #appmoment onderweg komt ter sprake. Uitgezonden op 28 maart 2021.

Minder schades
Gezonder werken
Preventie voor weg en water