Transport over de weg

TVM is specialist in verzekeringen voor transport en logistiek. Of u nu een eigen rijder bent, een grote transportonderneming hebt of werkzaam bent in de logistieke sector.

Transport en logistiek over de weg - vrachtwagen | TVM verzekeringen

Ondernemer en maximaal 5 vrachtwagens?

Bent u ondernemer en heeft u maximaal 5 vrachtwagens of bestelwagens? Onze adviseurs van de TVM ondernemersdesk helpen u met een passende verzekeringsoplossing.

Verzekerd via een tussenpersoon?

Als u verzekerd bent bij TVM via een tussenpersoon, dan helpen we u graag verder bij TVM Makelaardij. Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

Check voor vertrek

Vrachtbrieven in orde? Banden op spanning? Lading gecontroleerd en goed gezekerd? We zetten alles waar u op moet letten op een rij.

  • Goed onderhoud voorkomt stilstand. Onderhoud van de vrachtwagen loopt volgens vaste voorschriften. Naast het tijdig melden van storingen, moet u een aantal zaken zelf in de gaten blijven houden. Schone ruiten geven goed zicht. Vul de ruitenwisservloeistof

  • Stimuleer uw chauffeurs om in alle situaties rustig te blijven. Zorg voor een haalbare planning en benadruk dat veiligheid voorop staat

  • Door schuivende lading in uw vrachtauto neemt de kans op een ongeval en dus schade schrikbarend toe. Ladingzekering is daarom altijd nodig.

Check deze punten:

Wij bieden u hoge no claim kortingen, tot wel 75%
Risico’s voor uw bedrijf op maat verzekeren
24/7 schade melden & de schade snel afgehandeld