Overslaan en naar de inhoud gaan

Transport over de weg

TVM is specialist in verzekeringen voor transport en logistiek. Of u nu een eigen rijder bent, een grote transportonderneming hebt of werkzaam bent in de logistieke sector. Voor transportverzekeringen is TVM de marktleider en heeft TVM de beste kennis in huis. 

weg

Terugblik Zero Emissie Event 2023

Op 2 juni organiseerden we voor de tweede keer het Zero Emissie Event. Voorlopers op het gebied van zero emissie kwamen bijeen om kennis te delen en inspiratie op te doen. De transitie naar zero emissie transport is ook dit jaar nog een belangrijk onderwerp. Bekijk hier de terugblik op het evenement en download een greep uit de presentaties.

Goed Voorzien in het verkeer

Goed zicht is nergens zo belangrijk als in het verkeer. Om situaties in te schatten en in een fractie van een seconde adequaat te reageren. TVM kijkt graag met u mee. Voor beter zicht op risico’s, minder ongelukken en meer veiligheid op de weg. U krijgt adviezen waarbij u beter en meer ziet en waardoor u zelf ook zichtbaarder bent in het verkeer.

Ondernemersdesk: specialisten voor transportondernemers

Bent u transportondernemer en heeft u maximaal 5 vrachtwagens of bestelwagens? Onze adviseurs van de TVM ondernemersdesk helpen u met een passende verzekeringsoplossing en een persoonlijk advies.