Overslaan en naar de inhoud gaan

TVM foundation

De TVM foundation is een stichting voor leden en medewerkers van TVM. Voor u dus! Organiseert uw dorp een activiteit voor ernstig zieke kinderen? Wil de manege graag zadels voor gehandicapte kinderen? Is het dorpshuis aan renovatie toe? Vraag een donatie aan en wie weet krijgt u geld om uw plan uit te voeren.

Waarom is de TVM foundation opgericht?

TVM is een verzekeraar met een coöperatieve structuur: we bestaan dankzij onze leden. Daarom doen we graag iets terug. Daar komt bij dat we altijd nauw betrokken zijn bij de wereld om ons heen. Beide aspecten komen samen in de TVM foundation. TVM geeft jaarlijks een deel van haar winst aan de stichting; leden en medewerkers kunnen met dit geld hun plannen voor een betere leefomgeving realiseren.

TVM foundation viert een tienjarig bestaan. Al meer dan tweehonderd projecten zijn sinds de oprichting in 2012 ondersteund. Tijd voor een terugblik.

Doel van de stichting

De stichting heeft als doel het door het beschikbaar stellen van financiële middelen, bijdragen aan een duurzame verbetering van de maatschappelijke en sociaaleconomische omgeving.

Nieuwsberichten

21 feb 2024

Donatie TVM foundation Het Knooppunt

USSEN- Vrijwilligers van Jeugdaccommodatie Het Knooppunt en de Scoutingvereniging Scouting Ussen ontvingen onlangs een TVM foundation-cheque van 6000,- uit handen van Albert Enzerink. Het Knooppunt is een accomodatie waar meerdere verenigingen in Ussen gebruik van maken.

20 feb 2024

Nieuwe ontmoetingsruimte korfbalvereniging It Fean

SURHUISTERVEEN- Door onder andere de donatie van TVM foundation is de realisatie van de nieuwe ontmoetingsruimte van korfbalvereniging It Fean op sportpark aan het Blauknopke mogelijk gemaakt. Afgelopen weekend werd de cheque t.w.v. 5000,- uitgereikt.

30 jan 2024

TVM foundation doneert aan Stichting de Makelij in Dedemsvaart

DEDEMSVAART - De TVM foundation heeft een donatie gedaan aan Stichting de Makelij in Dedemsvaart. De symbolische cheque werd overhandigd door Simone Mulder, regiomanager bij TVM aan Gina Wielink, Financieel directeur van Oegema Transport en bestuurslid van De Makelij.

21 dec 2023

TVM foundation draagt bij aan restauratie Feanster Skûtsje

HARKEMA - De restauratie van het Feanster Skûtsje is een stap dichterbij na een donatie van de TVM foundation. Harjan Bruining (voorzitter stichting cultureel erfgoed Feanster Skûtsje) ontving een cheque uit handen van Joop Atsma, voorzitter TVM foundation.

31 okt 2023

Stichting Dierenweide Oostergast

Stichting Dierenweide Oostergast in Zuidhorn ontving vorig jaar een donatie van de TVM foundation. Hiermee kon een langgekoesterde wens worden vervuld, namelijk het realiseren van een overkapping waaronder bezoekers kunnen zitten en een speelplaats voor kinderen.

Project aanmelden

Wilt u een project aanmelden? Doorloop dan de volgende stappen:

1. Lees de voorwaarden

2. Vul het aanvraagformulier in

3. Stuur het aanvraagformulier naar cooperatie@tvm.nl