TVM foundation

De TVM foundation is een stichting voor leden en medewerkers van TVM. Voor u dus! Organiseert uw dorp een activiteit voor ernstig zieke kinderen? Wil de manege graag zadels voor gehandicapte kinderen? Is het dorpshuis aan renovatie toe? Vraag een donatie aan en wie weet krijgt u geld om uw plan uit te voeren.

Waarom is de TVM foundation opgericht?

TVM is een verzekeraar met een coöperatieve structuur: we bestaan dankzij onze leden. Daarom doen we graag iets terug. Daar komt bij dat we altijd nauw betrokken zijn bij de wereld om ons heen. Beide aspecten komen samen in de TVM foundation. TVM geeft jaarlijks een deel van haar winst aan de stichting; leden en medewerkers kunnen met dit geld hun plannen voor een betere leefomgeving realiseren.

Doel van de stichting

De stichting heeft als doel het door het beschikbaar stellen van financiële middelen, bijdragen aan een duurzame verbetering van de maatschappelijke en sociaaleconomische omgeving.

Nieuwsberichten

21 mrt 2023

Bijdrage TVM foundation aan Stichting de Veense Veiling

Alex van der Slot heeft maandag 20 maart namens het bestuur van de TVM foundation een symbolische cheque uitgereikt aan Piet Dobbe voor de Stichting de Veense Veiling in Roelofarendsveen. Het geldbedrag is gebruikt om het historisch besef over de rijke historie van deze belangrijke ontmoetingsplaats in de regio te vergroten.

15 mrt 2023

TVM foundation draagt bij aan duofiets voor Het Vlisthuis

Het Vlisthuis in Schoonhoven heeft mede dankzij de TVM foundation een elektrische duofiets kunnen aanschaffen voor haar bewoners. Jannie Ruitenbeek-Bos heeft namens Het Vlisthuis de symbolische cheque ontvangen uit handen van Nico Stam, bestuurslid van de TVM foundation.

19 dec 2022

TVM foundation draagt bij aan Pumptrackbaan in Dedemsvaart

Tijdens de feestelijke opening van de nieuwe pumptrack in ontving de projectgroep Pumptrack Dedemsvaart een bijdrage van de TVM foundation.

14 nov 2022

Stichting Dierenweide Oostergast ontvangt donatie

De Dierenweide Oostergast Zuidhorn heeft een nieuwe speelplaats. Hans Schipper en Nico Gootenboer (beide bestuurslid van de Dierenweide) ontvingen een symbolische cheque van de TVM foundation uit handen van Jan Willem Burgler (directeur Burgler Transport) en Hendrik de Jonge (TVM foundation).

13 okt 2022

Nieuwe zitbanken door donatie TVM foundation

Tijdens de oplevering van het Ferriking Dokter Jacob Botkepark Damwâld ontving het projectteam Botkepark Damwald (Jan Jelle Jongsma en Rienk Boskma) een cheque van de TVM foundation uit handen van Harry Stam (TVM verzekeringen) en Feije Feenstra, directeur Feenstra Trucking. Met deze bijdrage zijn er nieuwe zitbanken in het park geplaatst.

Project aanmelden

Wilt u een project aanmelden? Doorloop dan de volgende stappen:

1. Lees de voorwaarden

2. Vul het aanvraagformulier in

3. Stuur het aanvraagformulier naar cooperatie@tvm.nl