Overslaan en naar de inhoud gaan

Projecten 2022

Stichting Dierenweide Oostergast ontvangt donatie

Stichting Dierenweide Oostergast in Zuidhorn ontving vorig jaar een donatie. Hiermee kon een langgekoesterde wens worden vervuld, namelijk het realiseren van een overkapping waaronder bezoekers kunnen zitten en een speelplaats voor kinderen.

Stichting de Veense Veiling houdt historie levend

Alex van der Slot reikte onlangs namens het bestuur van de TVM foundation een symbolische cheque uit aan Piet Dobbe voor de Stichting de Veense Veiling in Roelofarendsveen.

Duofiets voor Het Vlisthuis

Het Vlisthuis in Schoonhoven heeft mede dankzij de TVM foundation een elektrische duofiets kunnen aanschaffen voor haar bewoners.

Nieuwe zitbanken

Tijdens de oplevering van het Ferriking Dokter Jacob Botkepark Damwâld ontving het projectteam Botkepark Damwald (Jan Jelle Jongsma en Rienk Boskma) een cheque van de TVM foundation uit handen van Harry Stam (TVM verzekeringen) en Feije Feenstra, directeur Feenstra Trucking. Met deze bijdrage zijn er nieuwe zitbanken in het park geplaatst.

Kerststad Valkenburg

In het centrum van Valkenburg ontving Gert Veenhuizen, voorzitter van Kerststad Valkenburg een cheque van de TVM foundation. Met deze bijdrage kan de wagen voor de jaarlijkse kerstparade weer vernieuwd worden. Gert: “Wij zijn zeer ingenomen met de bijdrage van de TVM foundation. Het is een mooie impuls en stimuleert de vrijwilligers om door te gaan.”

Freerunpark in Exloo

In de beweegtuin in Exloo ontving Martine Polling namens SportExloo én Gymvereniging Eendracht een mooie cheque voor de aanleg van het freerunpark.

Stichting Noah4All

Frank Bakker van Stichting Noah4All ontving van TVM foundation een symbolische cheque. De Stichting gebruikt de donatie voor de aanschaf van portofoons voor het veilig uitvoeren van een wens. De cheque werd overhandigd bij de start van de beurs Transport Compleet in Hardenberg waar de Noah4All Wens Truck prominent aanwezig is.