Overslaan en naar de inhoud gaan

Werken bij TVM

Wil jij werken bij dé gespecialiseerde verzekeraar voor logistiek en transport en ons helpen onze grote ambities waar te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werken bij TVM: vind jouw uitdaging

De transportsector is volop in beweging, de ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op. En TVM speelt daarin een sleutelrol als dé verzekeraar, expert, dienstverlener en adviseur in de sector van logistiek en transport.

De missie van TVM? Elke dag werken wij samen met onze collega's om onze klanten te ontzorgen op hun weg naar continuïteit en veiligheid met (innovatieve) producten en diensten. Wij willen hen tot de veiligste vervoerders van Europa maken. Dit doen we vanuit een prettige werkomgeving met collega's die die initiatiefrijk zijn, beslissingen durven nemen en niet bang zijn voor een uitdaging. 

Bouw mee aan de beste verzekeraar voor logistiek en transport

Iedere dag opnieuw doen we onze uiterste best om al onze ambitieuze doelstellingen waar te maken. Maar we doen dat vanuit een warme werkomgeving met leuke, inspirerende collega’s. We zoeken mensen die initiatiefrijk zijn, beslissingen durven te nemen en niet bang zijn voor een uitdaging. Oftewel, die passen bij TVM. 

Bouw jij mee aan de beste verzekeraar voor logistiek en transport? Bekijk dan hier de openstaande vacatures.

Stage en traineeship bij TVM

Wist je dat TVM ook regelmatig enthousiaste stagiaires of trainees zoekt? Bij ons is er veel te leren. Ontdek hier de verhalen van voorgaande stagiaires of lees meer over het traineeship bij TVM.