Jong TVM

In 2018 is een vereniging voor de jongere medewerkers van TVM opgericht: Jong TVM. Dit is een initiatief, dat als doel heeft een aantal jonge TVM-ers van elkaar te laten leren, kennis met elkaar te laten delen en te laten bijdragen aan elkaars persoonlijke ontwikkelingen, met als uiteindelijk doel TVM hiermee te versterken. Iedere medewerker tot en met 35 jaar kan zich aansluiten bij Jong TVM.

Nieuwsberichten

Jong TVM denkt mee

6 september 2022. Vorige week vond er een Jong TVM event plaats onder begeleiding van TVM adviseurs continu verbeteren. Dit event had het doel om inzicht te krijgen wat er leeft onder de Jong TVM’ers. Wat speelt er momenteel en wat zijn de verwachtingen in het algemeen en op het gebied van groei en ontwikkeling van Jong TVM.

Preventie clinic

2 juni 2022. Jong TVM-ers te gast bij Greving Transport uit Hoogeveen waar de collega's van Preventie en Risicobeheer ze meenamen in de wereld van de TVM preventiedesk. En waar kun je dat nu beter doen dan bij, naast, op en in een vrachtauto? De Jong TVM-ers kregen uitleg over de dode hoek, ladingzekerheid, afleidingen achter het stuur en de hulp die TVM preventiedesk kan bieden aan onze klanten.