Privacy Statement Coöperatie TVM U.A.

Dit is het Privacy Statement van de TVM groep (verder in dit statement ‘TVM’). Hieronder vindt u het privacy statement van TVM verzekeringen.

Privacy Statement Coöperatie TVM U.A. | TVM verzekeringen

Privacy Statement Coöperatie TVM U.A.

Dit is het Privacy Statement van de TVM groep (verder in dit statement ‘TVM’). Bij het verwerken van uw persoonsgegevens houdt TVM zich altijd aan de wet- en regelgeving, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (‘AVG’) en de Gedragscode Verwerking Persoonsgegevens Verzekeraars. In deze verklaring leest u hoe TVM omgaat met uw privacy en persoonsgegevens. 

Klachten of vragen

Heeft u vragen of wilt u naar aanleiding van de verwerking van uw persoonsgegevens een klacht indienen? Dan kunt u gebruik maken van ons online klachtenformulier of een e-mail sturen naar klachtenloket@tvm.nl of bellen naar (0528) 29 29 99. U kunt ook schriftelijk een klacht sturen naar:

TVM klachtenloket
Postbus 130
7900 AC HOOGEVEEN

Belgische klanten kunnen een e-mail sturen naar customerprotection@tvm.be of bellen met +32 (0)3 285 90 00. U kunt ook schriftelijk een klacht sturen naar:

TVM Belgium
T.a.v. de dienst customer protection
Berchemstadionstraat 78
BE-2600 Berchem

Voor specifieke vragen over uw persoonsgegevens kunt u contact opnemen met de Data Protection Officer via privacy@tvm.nl.

TVM wil u er op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de leidende toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

Datum, versie en wijzigingen

Dit Privacy Statement kan door TVM op enig moment worden gewijzigd. Op onze websites kunt u steeds de meest actuele versie van ons Privacy Statement vinden. 

Dit Privacy Statement is voor het laatst gewijzigd op 18 januari 2021.