Overslaan en naar de inhoud gaan

Eigen Rijder
Begeleider

U wilt eigen rijder worden, maar waar moet u beginnen? En wat moet er allemaal geregeld worden? Om een goede start als ondernemer te maken, hebben we de stappen die u kunt nemen op een rij gezet en kunnen we persoonlijk verder helpen. U staat er zo niet alleen voor. We noemen dit de Eigen Rijder Begeleider. Met onze adviezen kunt u zo snel mogelijk, veilig en vertrouwd, als eigen rijder de weg op te gaan. U kunt hier ook een offerte aanvragen, dan nemen we binnen 1 werkdag contact met u op voor een persoonlijk advies.

Eigen Rijder Begeleider: goed voorbereid op weg

Op het moment dat u de beslissing heeft genomen eigen rijder te worden, moet u veel zaken regelen. Om u daarbij te begeleiden hebben we de belangrijkste zaken voor u in beeld gebracht. Zo voorkomt u verrassingen achteraf. Hieronder ziet u een overzicht van de informatie die u verder helpt. U kunt ook direct al een offerte aanvragen. Dan helpen wij u binnen 1 werkdag verder in een persoonlijk gesprek.

Top 3 belangrijkste risico’s voor een eigen rijder

Als eigen rijder bent u elke dag in touw. Als u niet onderweg bent of staat te laden en te lossen, dan bent u wel bezig met uw administratie of het binnenhalen van opdrachten. Erg belangrijk. Maar weet u eigenlijk wel zeker of u goed verzekerd bent? Hier vindt u 3 belangrijke risico's die u loopt als eigen rijder en hoe u deze risico's kunt verkleinen.
Lees hier meer over de risico's

Eigen rijder worden: wat zijn de stappen?

U heeft een droom, als zelfstandig transportondernemer de weg op. U wilt eigen rijder worden. Om daar te komen moeten er eerst een aantal zaken geregeld worden.
Lees hier meer over de stappen die u kunt nemen