Overslaan en naar de inhoud gaan

Klanten vertellen

Door én voor onze leden. Dat is de kracht van de coöperatie TVM. Maar wat betekent dit nu echt? Onderaan de streep moet u als ondernemer vooruit. Uw bedrijfscontinuïteit vinden wij belangrijk. En als het een keer misgaat, dan is het fijn om te kunnen vertrouwen op iemand die er voor u is. Altijd, wat er ook gebeurt.

klanten vertellen

We kijken mee en helpen keuzes maken

We kijken graag met u mee en helpen u de juiste keuzes te maken. Of het nu gaat over verzekeren, zero emissie, schade afhandelen of schade vóór zijn. Bij TVM zit u goed. De verhalen van collega-transportondernemers bevestigen dat. Hieronder vertellen klanten waarom ze goed zitten bij TVM.

Veel activiteiten ontstaan door vragen uit de markt

Stubbe Logistiek in Gouda werd groot door goed te luisteren naar de wensen van de klant en door slim in te spelen op kansen in de markt. Lees hier het verhaal met Peter van Vliet en Michel Kemp.

"TVM denkt actief mee"

De focus op preventie en het actief meedenken zijn enkele redenen waarom St vd Brink goed zit bij TVM. Robert van den Brink vertelt over het preventieplan dat samen met TVM is uitgerold.

"Ik ben bij schade fantastisch geholpen"

Transportondernemer Ab Niebeek van Niebeek RMO Vervoer vertelt over zijn ervaringen met TVM toen één van zijn vrachtwagens schade reed.

“TVM is proactief, niet reactief”

Millenaar & van Schaik Transport richt zich naast asfalt op het vervoer van andere wegenbouwgerelateerde producten als korrelpuin, freesasfalt, grond en zand. Dick Millenaar, technisch directeur, vertelt over waarom het transportbedrijf goed zit bij TVM. “TVM is proactief, niet reactief.”

TVM 60 jaar

Wij geloven in de kracht van samen. Wij hebben kennis van en passie voor onze sector en zijn oprecht betrokken bij onze leden. De afgelopen 60 jaar hebben we als coöperatie bewezen hierin het verschil te maken naar onze leden. En ook de komende decennia zullen we er zijn om in een steeds complexere wereld onze leden vooruit te helpen. Voor en door onze leden, dát is TVM. Daarin zit onze kracht. TVM. 60 jaar voor en door leden. Bekijk hier de jubileumvideo van onze 60ste verjaardag.

Bij Dasko staat veiligheid voorop bij iedere bezorging

ijd voor een bezoek aan logistiek dienstverlener Dasko, een van de partijen die de stadsbezorging van Albert Heijn voor haar rekening neemt. We rijden mee met bezorgster Rolien van Vilsteren tijdens een avondbezorging en spreken met operationeel directeur Rens Klomp over het proces daarachter. 

“We hebben 65 medewerkers en dat vind ik heel wat"

In 120 jaar is er veel veranderd bij familiebedrijf Kattenberg. We spraken Henk Kattenberg en adjunct-directeur Wim Verdouw op hun nieuwe hoofdkantoor, ruim een week na de verhuizing. Een verhaal over de geschiedenis, normen en waarden en hun band met elkaar.

“Alles onder één dak: bij TVM komt het goed”

Ruben Verkleij is sinds februari 2023 eigen rijder. Hij vertelt over waarom hij zijn verzekering afsloot bij ons, zijn ervaringen met de Ondernemersdesk en hoe zijn eerste schadeclaim verliep.