Overslaan en naar de inhoud gaan

“TVM is proactief, niet reactief”

Millenaar & van Schaik Transport richt zich naast asfalt op het vervoer van andere wegenbouwgerelateerde producten als korrelpuin, freesasfalt, grond en zand. Dick Millenaar, technisch directeur, vertelt over waarom het transportbedrijf goed zit bij TVM. “TVM is proactief, niet reactief.”

Millenaar

Schadeafhandeling altijd snel en netjes


We zijn al vele jaren bij TVM verzekerd en altijd naar volle tevredenheid. TVM is een gespecialiseerde verzekeraar en dat trok ons aan.

"De mensen binnen TVM weten waar ze over praten"

Het valt op dat de mensen binnen TVM weten waar ze over praten. Deze kennis van zaken wordt door ons erg gewaardeerd. Daarnaast staat TVM er wanneer ze er moeten staan, zoals tijdens de afhandeling van schades. Dat verloopt altijd snel en netjes.”
 

Meedenken met onze wensen: Zero emissie verzekering

“Sinds kort hebben we een elektrische trekker rijden. Daar komen binnenkort 10 Volvo’s bij. Onze accountmanager van TVM dacht direct met ons mee en maakte ons bekend met de zero emissie verzekering. De trekker die rijdt zit al op deze verzekering en de rest volgt binnenkort. Het bedrijf is proactief, niet reactief. TVM denkt altijd met je mee. Dat waardeer ik.”
 

Bijeenkomsten en evenementen: laagdrempelig kennis opdoen

“Het contact met de accountmanagers is altijd prettig. We krijgen goed advies en ze hebben verstand van zaken. Daarnaast is TVM een coöperatie.

"Het is goed om tijdens bijeenkomsten en evenementen TVM'ers en collega-vervoerders te spreken"

Wanneer we een uitnodiging krijgen voor een bijeenkomst of evenement en we hebben de ruimte, dan zijn we aanwezig. Het is goed om daar TVM’ers en collega-vervoerders te spreken. Op zulke bijeenkomsten kan je laagdrempelig informeel samen praten, kennis opdoen en kennis delen.”

Millenaar