Overslaan en naar de inhoud gaan

"TVM staat dichtbij haar klanten"

Niebeek RMO Vervoer is gespecialiseerd in melktransport en is al tientallen jaren klant bij TVM. Voor transportondernemer Ab Niebeek en zijn twee zoons zijn de korte lijntjes en de goede klik met TVM van onschatbare waarde. In goede tijden, maar ook juist in tijden wanneer een verzekeraar moet opstaan. Niebeek vertelt over zijn ervaringen toen een van zijn vrachtwagens schade reed.
 

klanten vertellen Niebeek RMO

Opstaan als verzekeraar

Een van de vrachtwagens van Niebeek RMO Vervoer reed afgelopen jaar onverhoopt schade. De vrachtwagen was total loss. Dan komt het moment waarop je als verzekeraar moet opstaan, stelt Niebeek. “Van het moment van het melden van de schade tot de afhandeling ben ik gewoon fantastisch geholpen." 

Goed bereikbaar

Met één belletje werd alles geregeld: het bergingsbedrijf werd snel ingeschakeld en de schade werd naar volle tevredenheid afgehandeld. We konden snel weer verder. TVM was altijd goed bereikbaar.”

Fijne klik

“Al voordat ik zo’n 20 jaar overstapte naar TVM verzekeringen had ik er al oren naar. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in het onderling verzekeren en ik geloof in de kracht van een coöperatie. Het is goed dat je een stem hebt”, vertelt de transportondernemer. “Al die jaren heb ik altijd een fijne klik met het bedrijf ervaren.

"Het contact met de accountmanagers is gewoon goed"

Dichtbij haar klanten

Voor transportondernemers Ab Niebeek en zijn twee zoons zijn de korte lijntjes en de goede klik met TVM van onschatbare waarde. In goede tijden, maar ook juist in tijden wanneer een verzekeraar moet opstaan. Daarnaast is het contact met de accountmanagers gewoon goed. TVM is een sociaal bedrijf staat dicht bij haar klanten, dat vind ik belangrijk. TVM is meer dan alleen maar een verzekeraar."

Niebeek vertelt over TVM