Overslaan en naar de inhoud gaan

"Focus op preventie en actief meedenken"

Familiebedrijf St vd Brink vervoert allerlei soorten goederen. Van bouwmaterialen tot bulktransport en van bevoorrading horeca tot internationaal goederenvervoer; St vd Brink vervoert het al meer dan 75 jaar. De focus op preventie en het actief meedenken zijn enkele redenen waarom St vd Brink goed zit bij TVM. Robert van den Brink vertelt over het preventieplan dat samen met TVM is uitgerold.

StvdBrink

Preventieplan gemaakt en uitgerold

Het transportbedrijf groeide, daarom moest er wat gebeuren op het gebied van preventie. St vd Brink stapte over naar TVM, mede doordat er bij TVM de focus op preventie wordt gelegd. “Het persoonlijke en ook leuke contact voelde direct goed. We hebben samen met onze adviseur preventie en risicobeheer een preventieplan gemaakt en uitgerold. TVM is ook bij de uitrol nauw betrokken geweest. Dat plan is de basis geweest voor onze eigen Academy.

"We hebben ons eigen preventieteam opgetuigd binnen St vd Brink, met daarin schadebehandelaars, instructeurs, de financieel directeur, ikzelf en de adviseur preventie- en risicobeheer van TVM"

Basis preventieplan staat nog steeds

We hebben echt iets heel moois staan op preventiegebied. Dat komt allemaal voort uit het plan dat samen met TVM is bedacht. De basis is destijds gelegd en daar plukken we nu nog de vruchten van: we hebben goed getrainde en tevreden chauffeurs in huis. En de kosten gaan natuurlijk ook naar beneden, want de schadelast is aanzienlijk gedaald. Maar bij St vd Brink gaan onze mensen voor de kosten, zij zijn het allerbelangrijkst.”

Persoonlijk contact en vooruitziende blik

Het onderscheidend vermogen van TVM is volgens Van den Brink het persoonlijk contact en de vooruitziende blik. “Je kan sparren, leren, goed praten en lachen met de adviseurs preventie en risicobeheer en de accountmanagers. Als er iets is dan pakt TVM de zaken direct goed op.

"Je gaat met elkaar in gesprek en komt eigenlijk altijd samen tot een mooie oplossing."

Veiligheid zit in ons DNA

TVM blijft vooruitkijken en meedenken, neem de nieuwe verzekering voor zero emissie voertuigen. Bij ons staat de goede klik en de resultaten die we met ze boeken boven de kosten. Veiligheid zit in ons DNA en mensen staan voorop. We zijn hartstikke tevreden over de rol die TVM met ons pakt op preventiegebied.”

stvdbrink