Zero emissie

Zero emissie; wat houdt dit in? En wat zijn de gevolgen voor uw onderneming? Hier vindt u informatie over alle stappen die u kunt nemen naar zero emissie.

Zero emissie verzekering

De zero emissie verzekering is een nieuwe verzekering speciaal voor emissieloze vrachtwagens en bestelauto's. Met deze verzekering bent u verzekerd op weg naar minder uitstoot in transport. We helpen u verder om de volgende stap richting zero emissie te maken.

Ondernemers aan het woord

Hoever zijn andere ondernemers in de transitie naar zero emissie? Lees hier hun ervaringen over de veranderingen op het gebied van zero emissie binnen hun bedrijf.

Volledig emissievrije steden in 2050

De duurzame wet- en regelgeving voor transport wordt steeds verder aangescherpt. Het doel: volledig emissievrije steden in 2050. Zo gelden er steeds strengere toelatingseisen voor (o.a.) vrachtwagens in milieuzones. De Europese Unie heeft hier normen voor opgesteld. Omdat de luchtkwaliteit verschilt per stad heeft elke stad ook andere regels. Zorg dat u goed op de hoogte bent van deze regels en voldoet aan de eisen van de milieuzones. 

Wij denken met u mee

Heeft u vragen of wilt u meer weten. Samen met ons uitgebreide netwerk kunnen we veel van uw vragen beantwoorden.

Neem contact op