Zero emissie

Zero emissie; wat houdt dit in? En wat zijn de gevolgen voor uw onderneming? We helpen u verder! Hier vindt u informatie over alle stappen die u kunt nemen naar zero emissie. U kunt ook 

Op 2 juni vond het zero emissie event plaats in Lelystad. U leest hier binnenkort het verslag van de dag.

Zero Emissie Event: 2 juni in Lelystad

Vorig jaar organiseerden we de voor de eerste keer het Zero Emissie Event. De transitie naar zero emissie transport is ook dit jaar nog een belangrijk onderwerp. Hoe zorgt u ervoor dat uw wegtransport compleet uitstootvrij is in 2050 en wat hiervoor allemaal geregeld moet worden?
 

Zero emissie verzekering

De zero emissie verzekering is een nieuwe verzekering speciaal voor emissieloze vrachtwagens en bestelauto's. Met deze verzekering bent u verzekerd op weg naar minder uitstoot in transport. We helpen u verder om de volgende stap richting zero emissie te maken.

Ondernemers aan het woord

Hoever zijn andere ondernemers in de transitie naar zero emissie? Lees hier hun ervaringen over de veranderingen op het gebied van zero emissie binnen hun bedrijf.

Volledig emissievrije steden in 2050

De duurzame wet- en regelgeving voor transport wordt steeds verder aangescherpt. Het doel: volledig emissievrije steden in 2050. Zo gelden er steeds strengere toelatingseisen voor (o.a.) vrachtwagens in milieuzones. De Europese Unie heeft hier normen voor opgesteld. Omdat de luchtkwaliteit verschilt per stad heeft elke stad ook andere regels. Zorg dat u goed op de hoogte bent van deze regels en voldoet aan de eisen van de milieuzones. 

Zero emissie: hoe nu verder?

Heeft u vragen over hoe u de stap gaat maken of wilt u meer weten over laadpleinen, verzekeringen of andere zero emissie-zaken? Samen met ons uitgebreide netwerk kunnen we veel van uw vragen beantwoorden.

Vraag een adviesgesprek aan