Nieuws & actualiteit

Hieronder vindt u een overzicht van het laatste nieuws en persberichten op het gebied van logistiek, transport, scheepvaart, preventie, verzekeringen en TVM.

kantoor | tvm verzekeringen

Sectorstudie TVM en ING: Inzetten op zero emissie alleen is niet voldoende

2 nov 2022
Waarom komt de transitie naar zero emissie in transport en logistiek zo moeizaam van de grond en wat er moet gebeuren om meer CO2 te besparen? Lees het in de nieuwe sectorstudie ‘Inzetten op zero emissie alleen is niet voldoende voor realiseren CO2-ambities’ van TVM verzekeringen, ING en Panteia.

TVM verzekeringen introduceert zero emissie verzekering

18 okt 2022
Als eerste in de branche introduceert TVM een speciale zero emissie verzekering voor vrachtwagens en bestelauto’s. Deze verzekering beschermt de forse investering van de transportondernemer naar minder uitstoot in transport. De weg naar zero emissie heeft grote impact op de transportbranche. Dit heeft ook gevolgen voor de bedrijfsvoering van transportbedrijven. Lees hier hoe TVM leden in de transitie ondersteunt.

Met de extra’s in de nieuwe zero emissie verzekering helpen we de ondernemer vooruit

7 okt 2022
Verschillende steden in Nederland voeren vanaf 2025 een zero emissiezone in. De bevoorrading in deze steden wordt volledig uitstootvrij. Hiervoor zijn zero emissie-voertuigen nodig. Bijvoorbeeld volledig elektrische of waterstofvoertuigen. Deze voertuigen komen in steeds meer soorten en maten beschikbaar. Het rijden met een zero emissie-voertuig brengt extra risico’s met zich mee, zoals bijvoorbeeld kans op storingen. Om de extra risico’s goed op te vangen heeft TVM een Zero Emissieverzekering ontwikkeld. Rolf van Dieren, productmanager bij TVM, vertelt meer over deze verzekering.
Rolf van Dieren Productmanager

Break out-sessie op de Lean and Green SUMMIT

29 sep 2022
Het is tijd om te versnellen in de logistieke sector. Dat doen we op 2 november tijdens de Lean & Green NL SUMMIT. ING en TVM nodigen u uit voor onze break out-sessie. Deze staat in het teken van onze nieuwe sectorstudie 2022 “Zero emissie goederenvervoer ontoereikend, CO2-doelstellingen voor 2030 onhaalbaar met alleen zero emissie beleid”. Meld u hier aan.