Break out-sessie op de Lean and Green SUMMIT

Leestijd 2 minuten

29 september 2022

In de Fabrique in Utrecht vindt op 2 november 2022 de Lean & Green SUMMIT plaats. Dit evenement is een samenwerking tussen partners Topsector Logistiek, BigMile, VATTENFALL & Mobilyze en ING & TVM. Tijdens dit evenement organiseren ING, TVM en Panteia een break-out sessie. U kunt hier ook bij zijn!

Breakout-sessie sectorstudie TVM ING en Panteia

Als partner van de Lean & Green SUMMIT nodigen ING en TVM u uit om deel te nemen aan onze break-out sessie. Deze staat in het teken van onze nieuwe sectorstudie 2022 'Zero emissie goederenvervoer ontoereikend, CO2-doelstellingen voor 2030 onhaalbaar met alleen zero emissie beleid'. In opdracht van en in samenwerking met TVM en ING heeft onderzoeksbureau Panteia deze sectorstudie 2022 uitgevoerd. De breakout sessie vindt plaats tijdens ronde 1 van 13.00 – 14.00 uur.

Meld u hier aan

Mogelijkheden CO2-reductie transport en logistiek

De studie van ING, TVM en Panteia laat zien wat er wel al kan, door breed in te gaan op de mogelijkheden voor CO2-reductie in transport en logistiek. En biedt handelingsperspectief aan ondernemers en beleidsmakers. In deze break-out sessie gaan initiatiefnemers Ronald Kuipers en Thomas van Noort van TVM verzekeringen en Machiel Bode ING Sector Banking daarmee aan de slag samen met Manfred Kindt van Panteia,

Programma, keynote sprekers en partners

Welke praktische en technische oplossingen zijn er om te versnellen naar de klimaatdoelstellingen van 2030? En welke zijn bruikbaar voor u? Daar gaat het over in de ochtend. Het plenaire programma start om 10.00 uur. Keynote spreker Ruud Veltenaar neemt ons mee in de juiste mindset. Na de lunch worden er 10 verschillende break-out sessies gehouden. De ING-TVM-Panteia- sessie start om 13.00 uur. 

Meer weten over het evenement?

Bekijk hier het volledige programma