Overslaan en naar de inhoud gaan

TVM intermediair

Ondernemers hebben ook te maken met niet alledaagse risico’s, zoals complexe brandrisico’s, aansprakelijkheidsrisico’s en transportrisico’s door vervoersactiviteiten over de gehele wereld en met verschillende modaliteiten. Via haar dochter TVM intermediair heeft TVM de kennis en mogelijkheden in huis om deze niet alledaagse risico’s voor u te verzekeren.

scheepvaart water
Al uw verzekeringen via TVM geregeld
Wij zoeken het beste product in de markt
Specifieke verzekeringsoplossingen

TVM intermediair is onderdeel van de TVM groep en treedt op als assurantietussenpersoon voor het bemiddelen in, adviseren en beheren van financiële producten, zoals schadeverzekeringen. TVM intermediair biedt verzekeringen van zorgvuldig geselecteerde, landelijk werkende verzekeraars aan, voor risico’s die TVM verzekeringen zelf niet aan kan bieden. Voor de keuze van de aanbiedingen maakt TVM intermediair daarbij altijd de afweging of dit passend is voor u. Uw belang staat altijd centraal.

De werkwijze en uitleg van de dienstverlening van de hele TVM groep leest u in de TVM dienstenwijzer.

Naar de Dienstenwijzer (pdf)

Specifieke verzekeringsoplossingen

Ondernemers hebben ook te maken met niet alledaagse risico’s. Zoals complexe brandrisico’s, aansprakelijkheidsrisico’s en transportrisico’s door vervoersactiviteiten over de gehele wereld en met verschillende modaliteiten. Via haar dochter TVM intermediair heeft TVM de kennis en mogelijkheden in huis om deze niet alledaagse risico’s voor u te verzekeren.