Overslaan en naar de inhoud gaan

Genomineerden TVM Awards 2023

De nominaties van de TVM Awards zijn bekend en de campagne is gestart. Alle bedrijven die genomineerd zijn, hebben een bedrijfsvideo ontvangen en materiaal dat ze kunnen gebruiken om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. Bekijk hier de compilatievideo's van de verschillende categorieën. De winnaars worden op zaterdag 30 september tijdens de finaledag van de TVM Awards op het TT Circuit in Assen door Hélène Hendriks bekendgemaakt.

TVM Award Veilig Transport

Koninklijke EuserNederlands Cement Transport Cetra – Vos Logistics en Nijman Zeetank Holding zijn de drie kanshebbers voor de TVM Award Veilig Transport. Bekijk de compliatievideo en breng uw stem uit. Stemmen kan tot en met 15 september. De uitslag wordt bepaald door het aantal publieksstemmen en de scores die een onafhankelijke jury toekent. 

TVM Award Innovatie

TrunkrsPicnic en Nijwa/Tielbeke zijn de drie kanshebbers voor de TVM Award Innovatie. Bekijk hieronder de motivatievideo’s en breng onderaan deze pagina uw stem uit. Stemmen kan tot 15 september. De uitslag wordt bepaald door het aantal publieksstemmen en de scores die een onafhankelijke jury toekent.

TVM Award MVO

Melis LogisticsKotra Logistics en Claassen Verhuur zijn de drie kanshebbers voor de TVM Award MVO. Bekijk hieronder de motivatievideo’s en breng onderaan deze pagina jouw stem uit. Stemmen kon tot 16 september. De uitslag wordt bepaald door het aantal publieksstemmen en de scores die een onafhankelijke jury toekent. 

TVM Award Duurzaamheid

Schotpoort ConnectNetwerk Benelux en Ploegam zijn de drie kanshebbers voor de TVM Award Duurzaamheid. Bekijk hieronder de motivatievideo’s en breng onderaan deze pagina jouw stem uit. Stemmen kon tot en met 15 september. De uitslag wordt bepaald door het aantal publieksstemmen en de scores die een onafhankelijke jury toekent. 

TVM Award Prestatie in de sector

Noah4AllOverkoepelende Stichting Chauffeursactiviteiten en Stichting Vervoer Hulpgoederen Turkije en Syrië zijn de drie kanshebbers voor de TVM Award Prestatie in de sector. Bekijk hieronder de motivatievideo’s en breng onderaan deze pagina jouw stem uit. Stemmen kan tot en met 15 september. De uitslag wordt bepaald door het aantal publieksstemmen en de scores die een onafhankelijke jury toekent.