Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuws & actualiteit

Hieronder vindt u een overzicht van het laatste nieuws en persberichten op het gebied van logistiek, transport, scheepvaart, preventie, verzekeringen en TVM.

Kantoor TVM

Filter nieuws

324 nieuwsberichten

7 mei 2024

Zoektocht naar veiligste vrachtwagenchauffeur van Nederland van start

Het NK Veiligste Chauffeur 2024 is op 7 mei officieel begonnen.. Vrachtwagenchauffeurs kunnen zich inschrijven voor de competitie en meteen online aan de slag. Tijdens het NK Veiligste Chauffeur nemen vrachtwagenchauffeurs het op verschillende manieren tegen elkaar op.

23 apr 2024

Mijn TVM is vernieuwd

Het vernieuwde dashboard van Mijn TVM is nu officieel gelanceerd. Dankzij een traject met klanten heeft het team van Mijn TVM het dashboard verbeterd.

19 apr 2024

'Schade voorkomen is zo gebeurd'

Op woensdag 17 april vond de ledenbijeenkomst van de coöperatie TVM plaats in de Heerlickheijd van Ermelo. 

11 apr 2024

Ageeth Bakker en Gina Wielink in Raad van Commissarissen TVM verzekeringen

Ageeth Bakker, CFRO Bovemij, en Gina Wielink, Financieel Directeur Oegema Transport, treden per 1 mei 2024 toe tot de Raad van Commissarissen van TVM verzekeringen. 

28 mrt 2024

Gebruik rijhulpsystemen vermindert kans betrokkenheid ongeval aanzienlijk

Uit onze eigen data blijkt dat de 3 meest voorkomende schadeoorzaken bij onze leden zijn: Achterop rijden, van rijbaan wisselen en rechtsaf slaan. 

Recent onderzoek toont aan dat de juiste inzet van rijhulpsystemen niet alleen schade en letsel vermindert, maar ook de algemene veiligheid op de weg verhoogt. Volgens het Verbond van Verzekeraars kunnen rijhulpsystemen de kans op ongevallen met 30 tot 40% verminderen. De impact van deze systemen is dus niet te onderschatten. Voor ons de reden om een greenpaper uit te brengen met een uitgebreid overzicht van rijsystemen. Met deze greenpaper bieden we inzicht in hoe je met rijsystemen schade kunt voorkomen.