Nieuws & actualiteit

Hieronder vindt u een overzicht van het laatste nieuws en persberichten op het gebied van logistiek, transport, scheepvaart, preventie, verzekeringen en TVM.

Goed zicht in de (camera)spiegels

26 jul 2021
Bert van Velden, senior adviseur Preventie en Risicobeheer bij TVM, is al sinds 1996 nauw betrokken bij de aanleg en inrichting van de eerste spiegelafstelplaatsen. Hij vertelt waarom het nog steeds belangrijk is om de spiegels van de vrachtwagen goed te gebruiken.
Bert van Velden Senior adviseur Preventie en Risicobeheer

Bel TVM assistance bij spoed en nood

16 jul 2021
De hevige regenval en hoge waterstand in het zuiden van Nederland geeft veel wateroverlast. TVM assistance biedt hulp bij onder andere waterschade. Bel +31 (0528) 29 29 11, dag en nacht bereikbaar.

Dirk Jan Klein Essink stopt per 1 januari 2022 als CFRO van TVM

6 jul 2021
Na een periode van ruim 15 jaar als CFRO van TVM verzekeringen actief te zijn geweest beëindigt Dirk Jan Klein Essink per 1 januari 2022 zijn werkzaamheden als CFRO.

Directe Schadeafhandeling voor particuliere personenauto’s

28 jun 2021
Vanaf juli 2021 starten verzekeraars met de Directe Schadeafhandeling. Ook TVM verzekeringen maakt deel uit van deze oplossing van het Verbond van Verzekeraars om schadeafhandeling voor particulieren makkelijker te maken.

TVM greenpaper over opvolging binnen familiebedrijven

24 jun 2021
TVM publiceert vandaag haar derde greenpaper met als onderwerp ‘Uitdagingen bij bedrijfsopvolging binnen familiebedrijven’. Lees over de de problemen en oplossingen bij opvolging binnen familiebedrijven in de logistieke en transportsector.