Nieuws & actualiteit

Hieronder vindt u een overzicht van het laatste nieuws en persberichten op het gebied van logistiek, transport, scheepvaart, preventie, verzekeringen en TVM.

kantoor | tvm verzekeringen

Zoektocht naar veiligste vrachtwagenchauffeur van Nederland van start

13 mei 2022
Het NK Veiligste Chauffeur 2022 gaat vandaag officieel van start. Vrachtwagenchauffeurs kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor de competitie en meteen online aan de slag gaan. De finale van het NK Veiligste Chauffeur vindt plaats op zaterdag 1 oktober op het TT Circuit in Assen.

Alert: Oekraïne, Rusland en Wit-Rusland. Blijf op de hoogte!

14 apr 2022
Er geldt kleurcode rood voor Oekraïne en delen van Rusland. Daarnaast worden nieuwe sancties uitgevaardigd voor Rusland wat effect heeft op uw chauffeurs, vervoer en verzekeringen. Blijf hier op de hoogte, deze pagina wordt bijgewerkt zodra er nieuwe vragen opspelen of wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn.

Terugblik ledenbijeenkomst en TVM op Woensdag

14 apr 2022
Op woensdag 13 april vond de ledenbijeenkomst van TVM plaats. Na de Afdelingsvergadering voor leden begon TVM op Woensdag, waar data centraal stond. Heeft u de uitzending gemist? Bekijk hier de compilatie van TVM op Woensdag.

Rien Nagel voorzitter RvC

7 apr 2022
Rien Nagel treedt per 1 mei als voorzitter toe tot de Raad van Commissarissen van TVM verzekeringen. Nagel (59) volgt hiermee Martin Duvivier op. Duvivier heeft per 9 maart 2022 zijn functie als voorzitter van de Raad van Commissarissen na een zittingstermijn van acht jaar neergelegd.

World-class Workplace keurmerk

7 apr 2022
Met trots maken we bekend dat we door onze partner Effectory zijn onderscheiden als World-class Workplace 2022. Dit label is een onderscheiding voor uitstekend werkgeverschap en onderstreept de inzet van om de bevlogenheid onder huidige en toekomstige medewerkers te bevorderen.