Nieuws & actualiteit

Hieronder vindt u een overzicht van het laatste nieuws en persberichten op het gebied van logistiek, transport, scheepvaart, preventie, verzekeringen en TVM.

kantoor | tvm verzekeringen

Voormalig TVM-directeur Ad Bos overleden

30 nov 2022
Dinsdagochtend ontvingen we het verdrietige bericht dat Ad Bos, onze voormalig voorzitter van de Raad van Bestuur van TVM, is overleden. De heer Bos is 83 jaar geworden.

Wetgeving loopt achter op komst TrackPilot

29 nov 2022
Volgens Bas de Bruin, adviseur preventie en risicobeheer binnen­vaart van TVM, loopt de wetgeving op dit moment nog achter op het gebruik van de TrackPilot in de binnenvaart.
Bas de Bruin Adviseur preventie en risicobeheer binnenvaart

Nationaal Keurmerk Letselschade is verlengd

16 nov 2022
Na een intensieve audit is het TVM gelukt om het Nationaal Keurmerk Letselschade ook voor dit jaar met mooie scores te verlengen. Manager Letselschade Jacco Feenstra is trots op het behaalde resultaat: "Er is geen afwijking geconstateerd. Nog nooit haalden wij de hoge scores die we tijdens deze audit hebben gehaald." 

Stichting Dierenweide Oostergast ontvangt donatie

14 nov 2022
De Dierenweide Oostergast Zuidhorn heeft een nieuwe speelplaats. Hans Schipper en Nico Gootenboer (beide bestuurslid van de Dierenweide) ontvingen een symbolische cheque van de TVM foundation uit handen van Jan Willem Burgler (directeur Burgler Transport) en Hendrik de Jonge (TVM foundation).

Wees alert op verdachte schadeclaims

10 nov 2022
In de afgelopen maanden ontvangt onze afdeling Speciale Zaken steeds vaker meldingen waarin relaties aansprakelijk worden gesteld voor een aanrijding, terwijl deze niet heeft plaatsgevonden. We informeren u hier graag over.