Overslaan en naar de inhoud gaan

Ton Maas van TMB-transport vertelt over TVM “Die persoonlijke zorg doet veel goeds”

Transportondernemer Ton Maas vertelt hoe we als TVM hem de helpende hand boden na het verongelukken van een van zijn chauffeurs. Hij bleek niet bijverzekerd. Hij belt TVM, waar hij eerder altijd verzekerd was. Daar krijgt hij het advies dat hij nodig had. Het verhaal van Ton is de tweede in de reeks klantverhalen die we delen onder de noemer ‘Ons DNA’. Verhalen die laten zien waarvoor we staan en waarin we het verschil maken voor onze leden.

Ton Maas van TMB-transport vertelt over TVM

Transportondernemer Ton Maas hoort dat een van zijn chauffeurs is verongelukt in Frankrijk. Er moet van alles geregeld worden. Hij blijkt niet bijverzekerd. Wat nu? Bekijk hier zijn hele verhaal.

Al 60 jaar helpen we klanten vooruit

We zijn trots op ons 60 jaar jubileum en hoe we onze leden in al die jaren vooruit helpen. Onder de noemer ‘Ons DNA’ delen we een aantal klantverhalen. Verhalen die laten zien waarvoor we staan en waarin we het verschil maken voor onze leden. 

De verhalen zijn afkomstig van leden die hebben ervaren hoe we hen echt vooruit hebben geholpen. Het is een moment van reflectie op onze geschiedenis en de mensen die TVM hebben gemaakt tot wat het vandaag is.

De helpende hand bieden aan klanten

Deze video is de tweede in de reeks klantverhalen die we delen onder de noemer ‘Ons DNA’. Ton Maas vertelt hoe TVM hem de helpende hand bood na het verongelukken van een van zijn chauffeurs. Hij bleek niet bijverzekerd. TVM gaf hem het advies wat hij nodig heeft. Altijd eerst de helpende hand bieden. Dat zit in ons DNA. 

Bekijk hier ook het verhaal van Oegema Transport

Onze klant Oegema neemt contact met ons op. Een zeer waardevolle lading is in Parijs vermist. TVM stelt alles in het werk om de lading terug te krijgen. Hoe? Door die extra stap te zetten voor onze klanten. De experts van TVM hebben ervoor gezorgd dat de lading is getraceerd, gevonden en teruggehaald.