Overslaan en naar de inhoud gaan

Transport­ondernemers pakket

Het Transportondernemerspakket. Een uniek verzekeringspakket voor eigen rijders en kleinere transportondernemers. Uw pakketkorting kan oplopen tot maar liefst 10%! Onze Ondernemersdesk helpt u graag bij het afsluiten.

Transportondernemerspakket

Stel, uw vrachtwagen loopt een flinke deuk op. Of een lading wordt gestolen. Met het Transportondernemerspakket dekt u zulke risico's eenvoudig af. Bij tegenslag bent u zo weer onderweg. Het pakket is speciaal samengesteld voor eigen rijders en kleinere transportondernemers (met maximaal 5 vrachtauto's). U kiest zelf de verzekeringen die u nodig heeft. Het resultaat: een pakket op maat tegen een lage premie.

Verzekeringskaarten Transportondernemerspakket

In de polisvoorwaarden vindt u het volledige overzicht met wat er wel en niet verzekerd is. Download deze voor uw eigen administratie. Bekijk ook de belangrijkste informatie op de Verzekeringskaart.

Vrachtautoverzekering

Beperk de financiële gevolgen van schade aan uw vrachtauto's of schade bij de andere partij met de TVM vrachtautoverzekering.

Bekijk de verzekeringskaart

Transportaansprakelijkheid

De aansprakelijkheidsverzekering die speciaal is afgestemd op de transportbranche.

Bekijk de verzekeringskaart

Container-/traileraansprakelijkheid

Als u opleggers, aanhangwagens of containers huurt of leent, is de Container-/ traileraansprakelijkheidsverzekering onmisbaar bij eventuele schade aan dit gehuurde materiaal.

Bekijk de verzekeringskaart

Bedrijfsaansprakelijkheid

Schade die u of een medewerker aan derden veroorzaakt - tijdens werkzaamheden -kan grote financiële gevolgen hebben. Die verzekert u met een goede aansprakelijkheidsverzekering.

Bekijk de verzekeringskaart

Bedrijfsrechtsbijstand

De rechtsbijstandverzekering biedt uitkomst wanneer u in een juridisch conflict komt met uw opdrachtgever, een medewerker of een andere partij.

Bekijk de verzekeringskaart

Meer weten over dit pakket

  • Pakket op maat
  • No-claimkorting tot 75%
  • Pakketkorting oplopend tot 10%
  • Mogelijkheid voor nieuwwaarderegeling

Hoe meer verzekeringen, hoe meer korting

Naast onze vrachtautoverzekering kunt u ook nog verzekeringen kiezen die specifiek zijn voor uw bedrijf. U profiteert dan ook van een korting op de extra verzekeringen die u afsluit.

Bij het Transportondernemerspakket geldt: hoe meer verzekeringen, hoe meer korting u krijgt op het totale pakket.

Vraag een offerte aan