Overslaan en naar de inhoud gaan

Container- /
trailer
aansprakelijk­heids­verzekering

Met de TVM Container- /trailer aansprakelijkheidsverzekering verzekert u schade aan aanhangers, opleggers, containers en trailers van anderen die u gebruikt. Bijvoorbeeld als u een botsing veroorzaakt. Wij adviseren u graag over een verzekering die past bij uw situatie. De Ondernemersdesk helpt u graag bij het afsluiten, een premieberekening of een persoonlijk adviesgesprek.

Snelle schade afhandeling
Online uw verzekeringen beheren en 24/7 schade melden
Zeer complete dekking

Wat verzekerd is bij de Container- /trailer aansprakelijkheidsverzekering

Standaard

Aansprakelijkheid voor schade aan een aanhanger, oplegger, container of trailer die u leent of huurt. Bijvoorbeeld door een aanrijding, brand of diefstal.

Aanvullende dekkingen

Tot 10% of 20% vergoeding van extra kosten die u maakt, bijvoorbeeld voor het afhandelen van de schade en huur van vervangend materieel.

Offerte aanvragen

Voordelen van verzekeren bij TVM

 • Diverse kosten meeverzekerd (zoals berging en vervoer bij schade)
 • Chassis en containers tellen als  één object
 • Dekking op basis van de overeenkomst met de uitlener 
 • Deze verzekering is niet kentekengebonden

Wat u moet weten over de Container- /trailer aansprakelijkheidsverzekering

In de polisvoorwaarden vindt u het volledige overzicht met wat er wel en niet verzekerd is. Download deze voor uw eigen administratie.

 • U heeft een eigen risico van €1.250,- per gebeurtenis. Voor objecten die meer waard zijn dan € 100.000,- is het eigen risico € 1.500,-
 • Wij vergoeden de reparatiekosten. Is het materieel niet meer te repareren dan vergoeden we de dagwaarde min de restwaarde
 • Geen eigen risico als de container of trailer total loss is en bij diefstal
 • Schade aan de lading is niet verzekerd

Soort verzekering

Met deze Container/traileraansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd als u aansprakelijk wordt gesteld voor schade aan een container, trailer of aanhanger van iemand anders die u gebruikt achter uw vrachtauto. Hieronder staat wat verzekerd is en het verzekerd bedrag.

 • Ver­ze­kerd be­drag: het verzekerd bedrag moet minimaal de waarde zijn van het duurste object dat u in gebruik heeft. De premie is gebaseerd op het totaal aantal objecten die u in gebruik heeft.

 • Con­tai­ner-/trai­ler­aan­spra­ke­lijk­heid: verzekerd is uw aansprakelijkheid voor schade door beschadiging of verlies van het verzekerd object.

 • Keuze: extra kosten: extra verzekering van 10% of 20% van het schadebedrag, voor extra kosten in verband met schade aan het verzekerd object. Deze kosten hoeven niet te worden aangetoond. Bijvoorbeeld uren die u moeten besteden aan de afhandeling van de

Meer informatie