Nieuws & actualiteit

Hieronder vindt u een overzicht van het laatste nieuws en persberichten op het gebied van logistiek, transport, scheepvaart, preventie, verzekeringen en TVM.

kantoor | tvm verzekeringen

Zoektocht naar veiligste vrachtwagenchauffeur van Nederland van start

13 mei 2022
Het NK Veiligste Chauffeur 2022 gaat vandaag officieel van start. Vrachtwagenchauffeurs kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor de competitie en meteen online aan de slag gaan. De finale van het NK Veiligste Chauffeur vindt plaats op zaterdag 1 oktober op het TT Circuit in Assen.

Terugblik ledenbijeenkomst en TVM op Woensdag

14 apr 2022
Op woensdag 13 april vond de ledenbijeenkomst van TVM plaats. Na de Afdelingsvergadering voor leden begon TVM op Woensdag, waar data centraal stond. Heeft u de uitzending gemist? Bekijk hier de compilatie van TVM op Woensdag.

Rien Nagel voorzitter RvC

7 apr 2022
Rien Nagel treedt per 1 mei als voorzitter toe tot de Raad van Commissarissen van TVM verzekeringen. Nagel (59) volgt hiermee Martin Duvivier op. Duvivier heeft per 9 maart 2022 zijn functie als voorzitter van de Raad van Commissarissen na een zittingstermijn van acht jaar neergelegd.

World-class Workplace keurmerk

7 apr 2022
Met trots maken we bekend dat we door onze partner Effectory zijn onderscheiden als World-class Workplace 2022. Dit label is een onderscheiding voor uitstekend werkgeverschap en onderstreept de inzet van om de bevlogenheid onder huidige en toekomstige medewerkers te bevorderen.

Dirk Jan Klein Essink afscheid genomen van TVM

2 apr 2022
Op feestelijke wijze heeft Dirk Jan Klein Essink afgelopen donderdag afscheid genomen van TVM. Als afscheidscadeau vroeg Dirk Jan een donatie voor de Paulien van Deutekom Foundation. Paulien is oud-schaatser van de TVM schaatsploeg en overleed in 2019 op 37-jarige leeftijd aan longkanker. Het voorlopige bedrag is uitgekomen op 3.327,50 euro! Tijdens de receptie ontving olympisch kampioen Ireen Wüst alvast een symbolische cheque uit handen van Dirk Jan. Lees verder..