Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuws & actualiteit

Hieronder vindt u een overzicht van het laatste nieuws en persberichten op het gebied van logistiek, transport, scheepvaart, preventie, verzekeringen en TVM.

Kantoor TVM

Filter nieuws

124 nieuwsberichten

31 jan 2024

Boerenprotesten in Europa: Goed voorbereid onderweg

Door de boerenprotesten kunnen vervelende situaties ontstaan bij vervoer. Ook uw chauffeur kan hiermee te maken krijgen. Het is dan ook belangrijk om goed voorbereid op weg te gaan. En te weten wat u moet en kunt doen als het onderweg misgaat. U bent tenslotte verantwoordelijk voor de veiligheid van uw medewerkers. Met een stappenplan helpen wij u graag op weg.

17 jan 2024

Houd uw medewerkers gezond en voorkom financiële risico's

Informeer en stimuleer uw medewerkers om hun wettelijke en bovenwettelijke verlofuren tijdig op te nemen. Voorkom het vervallen of verjaren van verlofuren en de negatieve gevolgen daarvan, zoals gezondheidsproblemen en financiële lasten.

28 nov 2023

Robert van den Brink van St van den Brink vertelt over TVM

Transportbedrijf St vd Brink ziet de schadelast oplopen. Voor het familiebedrijf is de veiligheid, ontwikkeling en kwaliteit van de collega’s het belangrijkst. Samen met TVM stelt ze een preventie-aanpak op. Dit leidt tot de oprichting van de St vd Brink Academy.

6 nov 2023

Schipper Martin Trouborst vertelt over TVM

Schipper Martin Trouborst vertelt over het zinken van zijn schip. Dat gebeurt voor zijn ogen. Hij verliest hiermee in één klap zijn bedrijf en woning. TVM begrijpt de enorme impact en doet alles om hem snel weer in de vaart te krijgen.  

24 okt 2023

TVM opnieuw verkozen tot beste dienstverlener 

Voor de derde keer is TVM verzekeringen door het zakelijke platform MT/Sprout uitgeroepen tot de beste dienstverlener in de categorie verzekeringen.