Nieuws & actualiteit

Hieronder vindt u een overzicht van het laatste nieuws en persberichten op het gebied van logistiek, transport, scheepvaart, preventie, verzekeringen en TVM.

kantoor | tvm verzekeringen

CEO Michel Verwoest over data en preventie in RTL Transportwereld

23 nov 2021
Michel Verwoest is per 1 september de nieuwe CEO van TVM verzekeringen. Eind oktober maakte RTL Transportwereld een item met Michel om hem te vragen hoe Nederland in zijn ogen veiliger kan worden.

Registratieplicht van (werk-)materieel

12 nov 2021
Bijna alle voertuigen en getrokken materieel moeten op 1 januari 2022 voorzien zijn van een kenteken. Na deze datum mag een voertuig niet meer zonder registratie op de openbare weg komen. Als de registratie niet of niet op tijd geregeld is kan dit vervelende gevolgen hebben.

Sectorstudie TVM en ING: Transport en logistiek moet toegevoegde waarde zijn

2 nov 2021
De sectorstudie ‘Het roer moet om’, van TVM verzekeringen, Panteia en ING, gaat in op de vraag hoe de sector moet inspelen op de kansen die ontstaan in een sterk aantrekkende economie. Het antwoord is helder: transport en logistiek kampt met een imagoprobleem. In plaats van kostenpost moet het gezien worden als toegevoegde waarde.

TVM greenpaper over planner van de toekomst

29 okt 2021
De planner van de toekomst staat centraal in de laatste TVM greenpaper. Wat gaat er veranderen in het beroep van planner na tussenkomst van digitalisering, big data en robots? In de TVM greenpaper 'Planner van de toekomst' leest u een handig abc’tje.

Uitnodiging webinar TVM en ING

12 okt 2021
TVM verzekeringen en ING gaan in gesprek over de aanleiding van het rapport en duikt in de belangrijkste conclusies. Daarna gaan we met transportondernemers in gesprek over hun inzichten, verwachtingen en strategische keuzes.