Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuws & actualiteit

Hieronder vindt u een overzicht van het laatste nieuws en persberichten op het gebied van logistiek, transport, scheepvaart, preventie, verzekeringen en TVM.

Kantoor TVM

Filter nieuws

121 nieuwsberichten

19 apr 2024

'Schade voorkomen is zo gebeurd'

Op woensdag 17 april vond de ledenbijeenkomst van de coöperatie TVM plaats in de Heerlickheijd van Ermelo. 

11 apr 2024

Ageeth Bakker en Gina Wielink in Raad van Commissarissen TVM verzekeringen

Ageeth Bakker, CFRO Bovemij, en Gina Wielink, Financieel Directeur Oegema Transport, treden per 1 mei 2024 toe tot de Raad van Commissarissen van TVM verzekeringen. 

31 jan 2024

Boerenprotesten in Europa: Goed voorbereid onderweg

Door de boerenprotesten kunnen vervelende situaties ontstaan bij vervoer. Ook uw chauffeur kan hiermee te maken krijgen. Het is dan ook belangrijk om goed voorbereid op weg te gaan. En te weten wat u moet en kunt doen als het onderweg misgaat. U bent tenslotte verantwoordelijk voor de veiligheid van uw medewerkers. Met een stappenplan helpen wij u graag op weg.

17 jan 2024

Houd uw medewerkers gezond en voorkom financiële risico's

Informeer en stimuleer uw medewerkers om hun wettelijke en bovenwettelijke verlofuren tijdig op te nemen. Voorkom het vervallen of verjaren van verlofuren en de negatieve gevolgen daarvan, zoals gezondheidsproblemen en financiële lasten.

28 nov 2023

Robert van den Brink van St van den Brink vertelt over TVM

Transportbedrijf St vd Brink ziet de schadelast oplopen. Voor het familiebedrijf is de veiligheid, ontwikkeling en kwaliteit van de collega’s het belangrijkst. Samen met TVM stelt ze een preventie-aanpak op. Dit leidt tot de oprichting van de St vd Brink Academy.