Nieuws & actualiteit

Hieronder vindt u een overzicht van het laatste nieuws en persberichten op het gebied van logistiek, transport, scheepvaart, preventie, verzekeringen en TVM.

kantoor 60 jaar TVM

Filter nieuws

114 nieuwsberichten

17 mei 2023

Samenwerking met Cegeka officieel bekrachtigd

Informatiebeveiliging is voor TVM een belangrijk onderwerp en heeft een cruciale plek in onze bedrijfsvoering. Vanuit project Zandvoort zijn er begin dit jaar al enkele besluiten genomen over het uitbesteden van onze infrastructuur aan Cegeka. Op dinsdag 2 mei hebben we onze samenwerking bekrachtigd door middel van een officieel tekenmoment van ons contract met Cegeka met Michel Verwoest, CEO van TVM verzekeringen en Annelore Buijs, managing director Cegeka.

20 apr 2023

Succesvolle ledenbijeenkomst van Coöperatie TVM U.A. 

Woensdag 19 april vond de ledenbijeenkomst van Coöperatie TVM U.A. plaats. Meer dan 100 leden waren aanwezig bij evenementenlocatie Hart van Holland in Nijkerk.  

13 apr 2023

Tom Kliphuis nieuw lid RvC TVM

Tom Kliphuis treedt per 1 mei als lid toe tot de Raad van Commissarissen van TVM verzekeringen. Kliphuis (59) volgt hiermee Freek Wansink op. Wansink was sinds 2014 lid van de Raad van Commissarissen van TVM. Hij kwam na de maximale zittingsduur van drie termijnen niet meer voor herbenoeming in aanmerking.

21 mrt 2023

Bijdrage TVM foundation aan Stichting de Veense Veiling

Alex van der Slot heeft maandag 20 maart namens het bestuur van de TVM foundation een symbolische cheque uitgereikt aan Piet Dobbe voor de Stichting de Veense Veiling in Roelofarendsveen. Het geldbedrag is gebruikt om het historisch besef over de rijke historie van deze belangrijke ontmoetingsplaats in de regio te vergroten.

15 mrt 2023

TVM foundation draagt bij aan duofiets voor Het Vlisthuis

Het Vlisthuis in Schoonhoven heeft mede dankzij de TVM foundation een elektrische duofiets kunnen aanschaffen voor haar bewoners. Jannie Ruitenbeek-Bos heeft namens Het Vlisthuis de symbolische cheque ontvangen uit handen van Nico Stam, bestuurslid van de TVM foundation.