Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuws & actualiteit

Hieronder vindt u een overzicht van het laatste nieuws en persberichten op het gebied van logistiek, transport, scheepvaart, preventie, verzekeringen en TVM.

kantoor 60 jaar TVM

Filter nieuws

115 nieuwsberichten

21 jun 2023

Ontdek de voordelen van Mijn TVM: Vraag een demo aan

Met Mijn TVM maakt u uw werk eenvoudiger en efficiënter. Uw verzekeringspolissen staan bij elkaar en u heeft snel inzicht in de status van lopende schadegevallen. Maar er kan nog veel meer in Mijn TVM. Gerben Breukhoven, digital expert van Mijn TVM helpt u graag verder met een demo of presentatie.

14 jun 2023

Bewoners van Het Pijlkruid kunnen er samen op uit met de nieuwe rolstoelbus

TVM foundation heeft een cheque uitgereikt aan bewoners van het Pijlkruidwoonvorm van de Stichting Baalderborggroep voor een nieuwe rolstoelbus.

17 mei 2023

Samenwerking met Cegeka officieel bekrachtigd

Informatiebeveiliging is voor TVM een belangrijk onderwerp en heeft een cruciale plek in onze bedrijfsvoering. Vanuit project Zandvoort zijn er begin dit jaar al enkele besluiten genomen over het uitbesteden van onze infrastructuur aan Cegeka. Op dinsdag 2 mei hebben we onze samenwerking bekrachtigd door middel van een officieel tekenmoment van ons contract met Cegeka met Michel Verwoest, CEO van TVM verzekeringen en Annelore Buijs, managing director Cegeka.

20 apr 2023

Succesvolle ledenbijeenkomst van Coöperatie TVM U.A. 

Woensdag 19 april vond de ledenbijeenkomst van Coöperatie TVM U.A. plaats. Meer dan 100 leden waren aanwezig bij evenementenlocatie Hart van Holland in Nijkerk.  

13 apr 2023

Tom Kliphuis nieuw lid RvC TVM

Tom Kliphuis treedt per 1 mei als lid toe tot de Raad van Commissarissen van TVM verzekeringen. Kliphuis (59) volgt hiermee Freek Wansink op. Wansink was sinds 2014 lid van de Raad van Commissarissen van TVM. Hij kwam na de maximale zittingsduur van drie termijnen niet meer voor herbenoeming in aanmerking.