Nieuws & actualiteit

Hieronder vindt u een overzicht van het laatste nieuws en persberichten op het gebied van logistiek, transport, scheepvaart, preventie, verzekeringen en TVM.

Terugblik Ledenbijeenkomst en TVM op Woensdag

15 apr 2021
Op woensdag 14 april vond in theater De Tamboer in Hoogeveen de Online Ledenbijeenkomst van TVM plaats. De bijeenkomst begon met de Afdelingsvergadering. De Afdelingsvergadering Beroepsvaart werd gecombineerd met de Afdelingsvergadering Logistiek en Transport. Alle leden van de Coöperatie TVM U.A. konden zich hiervoor aanmelden.


Michel Verwoest per 1 september CEO van TVM verzekeringen

8 apr 2021
Michel Verwoest treedt per 1 september in dienst als nieuwe CEO van TVM verzekeringen. Hij volgt Arjan Bos op die na een dienstverband van 27 jaar vertrekt. Tijdens de vergadering van de Ledenraad van TVM is Michel Verwoest vanochtend formeel benoemd.

TVM ledenbijeenkomst op 14 april

11 mrt 2021
Op woensdag 14 april zijn onze leden uitgenodigd om deel te nemen aan de online ledenbijeenkomst. Na de afdelingsvergadering volgt TVM op Woensdag, met als onderwerp waterstof.

TVM gaat samenwerking aan met Sven Kramer Academy

24 dec 2020
De Sven Kramer Academy en TVM verzekeringen zijn een partnership aangegaan voor de komende drie jaar.

TVM greenpaper over de impact van corona en Brexit

22 dec 2020
De mondiale uitbraak van het coronavirus en de Brexit hebben een enorme weerslag op de sector van logistiek en transport.