Nieuws & actualiteit

Hieronder vindt u een overzicht van het laatste nieuws en persberichten op het gebied van logistiek, transport, scheepvaart, preventie, verzekeringen en TVM.

kantoor | tvm verzekeringen

Handhaving registratieplicht van (werk-)materieel

21 sep 2022
Bijna alle voertuigen en getrokken materieel moeten voorzien zijn van een kenteken. Sinds 1 januari 2022 mag een voertuig niet meer zonder registratie op de openbare weg komen. Als een voertuig niet geregistreerd staat dan kan dit vervelende gevolgen hebben. Daarom wijzen we u graag extra op de registratieplicht. Lees verder.

IT Hub is klaar voor de toekomst

14 sep 2022
Vandaag is de IT Hub geopend en zijn de eerste studenten gestart! Gedeputeerde Henk Brink overhandigde samen met burgemeester Karel Loohuis (Hoogeveen) de sleutel aan Edwin Gels en Wijnand de Kruijff van stichting IT Hub. Lees meer over de IT Hub en eerste vraagstukken die zijn gestart. 

Open Space Agile Hub Noord bij TVM

26 aug 2022
TVM ontvangt op 9 september de Agile Hub Noord voor de Sunny Open Space. Het is een Open Space bijeenkomst; iedereen die meer wil weten over Agile werken of wil leren over samenwerken met Scrum, lean of User Stories, kan meedoen.

Wijnand de Kruijff voorzitter Raad van Toezicht IT Hub

18 aug 2022
Wijnand de Kruijff, CTO bij TVM verzekeringen, wordt de voorzitter van de Raad van Toezicht van de IT Hub.

Jong TVM denkt mee

27 jul 2022
Vorige week vond er een Jong TVM event plaats onder begeleiding van TVM adviseurs continu verbeteren. Dit event had het doel om inzicht te krijgen wat er leeft onder de Jong TVM’ers.