Met data veilig van start naar finish

Leestijd 2 minuten

22 maart 2022

Op woensdag 13 april vindt de ledenbijeenkomst van de Coöperatie TVM U.A. plaats. Leden hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen om fysiek of online bij dit evenement aanwezig te zijn.

Actuele ontwikkelingen, jaarrekening 2021 en voordracht Ledenraad

We starten om 15.00 uur met de Afdelingsvergadering voor zowel de Afdeling Logistiek en Transport als de Afdeling Beroepsvaart. Wij praten leden bij over de jaarrekening van 2021 en over de actuele ontwikkelingen binnen TVM. Ook staan de voordrachten voor de leden van de Ledenraad op de agenda; deze worden per Afdeling behandeld.

TVM op Woensdag over data, preventie en Formule 1

Data kan een wezenlijke bijdrage leveren aan de verbetering van de verkeersveiligheid in Nederland. Het delen van data levert nieuwe inzichten op die voor chauffeurs, schippers, planners en transportondernemers relevant kunnen zijn. En ook voor ons als verzekeraar. De kunst in de praktijk blijft om data te vertalen naar bruikbare inzichten en om vervolgens ook te komen tot ander gedrag dan wel meer bewustwording. Op deze manier kan data preventief worden ingezet. Rick Nieman spreekt hier tijdens TVM op Woensdag met diverse gasten over.
Voormalig Formule 1-coureur Robert Doornbos gunt ons een exclusief kijkje in de snelle wereld van de autosport en zal onder andere stilstaan bij de rol die data en innovatie spelen in relatie tot de veiligheid van de coureurs.

Kijk mee naar TVM op Woensdag

Klik hier voor meer informatie over het programma en de sprekers. Wilt u TVM op Woensdag online bekijken? Ga dan op 13 april om 16.15 uur naar www.tvm.nl/ledenbijeenkomst. U heeft hiervoor geen inlogcode nodig.