Overslaan en naar de inhoud gaan

Terugblik ledenbijeenkomst en TVM op Woensdag

Op woensdag 13 april vond de ledenbijeenkomst van TVM plaats. Na de Afdelingsvergadering voor leden begon TVM op Woensdag, waar data centraal stond. Heeft u de uitzending gemist? Bekijk hier de compilatie van TVM op Woensdag.

14 april 2022

Op woensdag 13 april vond in evenementencentrum Hart van Holland in Nijkerk de ledenbijeenkomst van TVM plaats. De bijeenkomst begon met de Afdelingsvergadering. De Afdelingsvergadering Beroepsvaart werd gecombineerd met de Afdelingsvergadering Logistiek en Transport. Alle leden van de Coöperatie TVM U.A. konden zich hiervoor aanmelden.

TVM op Woensdag over data

Na de Afdelingsvergadering voor leden begon TVM op Woensdag, waar data centraal stond. Presentator Rick Nieman interviewde inspirerende en aansprekende gasten: Robert Doornbos (oud-Formule 1-coureur), Henk Brink (DGA transportbedrijf Brink XL), Peter van Veen (General Manager Binnenvaart bij Alphatron Marine BV), Tom Alsem (business analist Picnic) en Michel Verwoest (CEO TVM verzekeringen). Er werd uitgebreid gesproken over data in de Formule 1 en het gebruik van data bij transport over weg en water. Want de kunst in de praktijk blijft, voor ons en voor onze klanten, om data te vertalen naar bruikbare inzichten en om vervolgens ook te komen tot ander gedrag dan wel meer bewustwording.

Heeft u de uitzending gemist? Bekijk hieronder de compilatie van TVM op Woensdag.