Overslaan en naar de inhoud gaan

Update TVM Awards 2020

De uitbraak van het coronavirus heeft een enorme impact op de gehele maatschappij, maar zeker ook op de sector Logistiek en Transport.

30 april 2020

De uitbraak van het coronavirus heeft een enorme impact op de gehele maatschappij, maar zeker ook op de sector Logistiek en Transport.

NK Veiligste Chauffeur 2020 gaat niet door

Om die reden was eerder de start van zowel de campagne van de TVM Awards als de competitie van het NK Veiligste Chauffeur al tot nader order uitgesteld. 

Gezien de huidige situatie heeft TVM besloten om het NK Veiligste Chauffeur door te schuiven naar 2021. Ook het geplande evenement in Assen op 26 september 2020 komt hiermee te vervallen.

Veilig Transport en Ridder 2020

De twee andere TVM Awards (Veilig Transport en Ridder 2020) worden later dit jaar wel uitgereikt, aan respectievelijk een onderneming en een chauffeur die zich hebben onderscheiden op het gebied van veiligheid. De uitreiking zal kleinschalig plaatsvinden en gedeeld worden via social media. Op deze manier kunnen we in deze moeilijke tijd toch nog onze waardering tonen aan chauffeurs en (transport)ondernemers.

TVM Awards is een initiatief van TVM verzekeringen ter verbetering van de verkeers- en transportveiligheid in Nederland. De partners van de TVM Awards zijn: Volvo Trucks Nederland, Continental Benelux, Van Eijck Groep, BP, Advance Groep, TLN, Veilig Verkeer Nederland, ANWB en Sectorinstituut Transport en Logistiek.