Overslaan en naar de inhoud gaan

Dirk Jan Klein Essink afscheid genomen van TVM

Op feestelijke wijze heeft Dirk Jan Klein Essink afgelopen donderdag afscheid genomen van TVM. Als afscheidscadeau vroeg Dirk Jan een donatie voor de Paulien van Deutekom Foundation. Paulien is oud-schaatser van de TVM schaatsploeg en overleed in 2019 op 37-jarige leeftijd aan longkanker. Het voorlopige bedrag is uitgekomen op 3.327,50 euro! Tijdens de receptie ontving olympisch kampioen Ireen Wüst alvast een symbolische cheque uit handen van Dirk Jan. Lees verder..

2 april 2022

Op feestelijke wijze heeft Dirk Jan Klein Essink afgelopen donderdag afscheid genomen van TVM. Na een periode van 16 jaar heeft Dirk Jan per 1 januari 2022 zijn werkzaamheden als CFRO beëindigd om meer aandacht te besteden aan zijn gezin en andere activiteiten.  

Als afscheidscadeau vroeg Dirk Jan een donatie voor de Paulien van Deutekom Foundation. Paulien is oud-schaatser van de TVM schaatsploeg en overleed in 2019 op 37-jarige leeftijd aan longkanker. Ze liet een man en dochtertje achter. Het voorlopige bedrag is uitgekomen op 3.327,50 euro! De donaties komen nog binnen en het eindbedrag wordt binnenkort overgemaakt. Tijdens de receptie ontving olympisch kampioen Ireen Wüst alvast een symbolische cheque uit handen van Dirk Jan.  

De Paulien van Deutekom Foundation zamelt geld in voor onderzoek naar longkanker, waardoor de PAULIEN-studie in het Amsterdam UMC locatie VUmc mogelijk is. Longkanker is één van de meest voorkomende en meest dodelijke vormen van kanker. In Nederland krijgen jaarlijks ruim 12.000 mensen de diagnose longkanker. De ziekte wordt vaak pas laat ontdekt en is daardoor moeilijk te genezen. De vraag voor de beste behandeling is daardoor des te dringender.

Dirk Jan, bedankt voor alles! Namens als TVM’ers in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Dirk Jan Klein Essink ireen