Nationaal Keurmerk Letselschade is verlengd

Leestijd 3 minuten

Na een intensieve audit is het TVM gelukt om het Nationaal Keurmerk Letselschade ook voor dit jaar met mooie scores te verlengen. Manager Letselschade Jacco Feenstra is trots op het behaalde resultaat: "Er is geen afwijking geconstateerd. Nog nooit haalden wij de hoge scores die we tijdens deze audit hebben gehaald." 

De afdeling letselschade behandelt letselschades voor TVM verzekeringen en ook voor andere opdrachtgevers. Dit gebeurt onder de labels TVM letselschaderegeling Nederland B.V. en Schadetax Nederland B.V. Het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL) bestaat sinds januari 2021 en TVM heeft sinds januari 2022 het keurmerk in bezit. 

De Letselschade Raad, een onafhankelijke en overkoepelende organisatie, is uitvoerder van dit keurmerk.  TVM verzekeringen beschikte al over het NKL als aansprakelijkheidsverzekeraar. Sinds januari 2021 beschikt TVM letselschaderegeling Nederland B.V. als letselschade expert (belangenbehartiger) en Schadetax Nederland B.V. als expertisebureau voor WA-verzekeraars en als letselschade expert (belangenbehartiger) over het NKL.

Het NKL maakt kwaliteit van dienstverlening herkenbaar voor benadeelden van letselschade en is hét kwaliteitskeurmerk voor dienstverleners die een bijdrage leveren aan de afwikkeling van letselschades in Nederland. Het keurmerk is een belangrijk argument voor benadeelden en inkopende organisaties om gebruik te maken van de diensten van een keurmerk houdende organisatie. Door te kiezen voor een keurmerk houdende dienstverlener, zijn benadeelden verzekerd van hoogwaardige en klantgerichte dienstverlening.

Om ingeschreven te kunnen blijven wordt iedere deelnemer aan dit keurmerk eens per drie jaar aan een audit onderworpen. Om vervolgens na 1,5 jaar nog een tussentijdse evaluatie te krijgen. Dit jaar stond de audit gepland in juni en september 2022.

Positief advies

Letselschade manager Jacco Feenstra is blij met het keurmerk: "We voldoen aan alle eisen volgens het NKL. Er is geen afwijking geconstateerd. Nog nooit haalden wij de hoge scores die we tijdens deze audit hebben gehaald. Wel hebben we enkele aanbevelingen gekregen, waar we kritisch naar zullen kijken om onze werkwijze nog verder te optimaliseren. Ook kregen we te horen dat de aanbevelingen die we kregen in januari 2022 voor onze dienstverleningsactiviteiten, goed zijn opgevolgd. Hierdoor is het NKL voor de komende drie jaar weer aan TVM verzekeringen, TVM letselschaderegeling Nederland B.V. en Schadetax Nederland B.V. toegekend.

Enorm trots

Jacco: "Door de gezamenlijke inspanning van alle collega’s op de afdeling letselschade hebben we dit glansrijk behaald. Dit maakt ons enorm trots op het behaalde resultaat. Ook zijn wij nog steeds de eerste en enige partij in Nederland die met meerdere labels is ingeschreven in het NKL. Dit maakt ons uniek! Tijdens de bespreking refereerden de auditoren hier weer aan en wezen ons weer op de toegevoegde waarde hiervan."

Naar alle nieuwsberichten

 

logo keurmerk