"Bij de Ondernemersdesk proberen we altijd te verbeteren"

Leestijd 2 minuten

Annelies Bijmholt begon in 2002 bij TVM verzekeringen. In de afgelopen jaren heeft ze veel van TVM gezien en kent ze het bedrijf door en door. Nu is ze adviseur bij de TVM ondernemersdesk, speciaal voor eigen rijders en ondernemers in wegtransport tot 10 medewerkers. Dat bevalt haar heel goed. “We zijn altijd op zoek naar de beste oplossing voor de klant.”

Afwisseling en variatie

De afwisseling en de variatie in de werkzaamheden maken haar werk als adviseur Ondernemersdesk interessant. “Geen enkele dag is hetzelfde. Ik ben bezig met inkomende telefoontjes van transportondernemers, help ze met de antwoorden op hun vragen, ik verwerk binnenkomende mailtjes van klanten en hou me bezig met nieuwe klanten.”

Pakketcheck

“Op geregelde tijden bellen we onze klanten voor een pakketcheck. Passen de verzekeringen nog wel goed bij de huidige situatie van de klant? Leuk om te doen en klanten waarderen dit enorm.” Naast de zakelijke verzekeringen houdt Annelies zich ook bezig met particuliere verzekeringen. Advies nodig over een oldtimerverzekering of personenautoverzekering? Annelies helpt je verder.

"We hebben een leuk team, een ontspannen werkomgeving en we helpen elkaar verder"

Altijd verbeteren

Annelies kwam binnen bij TVM via een opleidingstraject. Hierdoor heeft ze op veel afdelingen meegedraaid en ervaring opgedaan in frontoffice en backoffice functies. Zo weet ze van alles over de afdelingen Intermediair, polisbeheer en klantenservice. “Het leukste van mijn werk bij TVM vind ik naast de afwisseling het team. We hebben een leuk team, een ontspannen werkomgeving en als het nodig is, nemen we het werk van elkaar over.” De collega’s van TVM ondernemersdesk hebben dagelijks klantcontact en zijn betrokken bij transportondernemers. Daardoor weten ze precies wat er speelt in de markt. “De klant staat centraal, om de klant goed te helpen zijn we altijd bezig om te verbeteren.”

Wilt u een persoonijk verzekeringsadvies voor uw onderneming?

Maak hier een afspraak voor een adviesgesprek

TVM ondernemersdesk: Altijd dichtbij

TVM ondernemersdesk | TVM verzekeringen

Meer informatie over ons team, wat we voor u kunnen betekenen en wat u zelf online kunt regelen vindt u op de TVM ondernemersdesk pagina. Heeft u vragen of wilt u advies? Wij helpen u graag verder:

Of maak direct een adviesgesprek. Dat is soms net zo makkelijk.